To je to što me zanima!

Pokos i Snježana Mehun posvađale se zbog tračanja

Vlatka je kod Snježane bila mjesecima nakon što ju je Dikan izbacio van. Nakon svega ogovarala je Mehunku u frizerskom salonu i ona je to doznala
Vidi originalni članak

Kao voditeljica na nedavnom izboru za Miss Zagreba radila je Vlatka Pokos. Snježana Mehun sjedila je u publici. Tijekom pauza nisu progovorile jedna s drugom. Iako se već dugo šuška kako su se dvije velike prijateljice posvađale, Vlatka je tek tada na televiziji cinično rekla kako su ih posvađali “dobronamjerni ljudi”. Ne razgovaraju zbog ogovaranja.
Vlatka je Snježanu, koja ju je “udomila” nakon njezina skandaloznog rastanka s Josipom Radeljakom, tračala u frizerskom salonu. Frizerka je sve ispričala Snježani.
- Mora postojati granica u ogovaranju. Recimo da ste na dobrom tragu, ali bolje da pitate nju - rekla je S. Mehun i dodala kako nije bilo nikakvog “chick fighta”, što bi neki voljeli da se dogodio.
- Jednostavno smo krenule svaka u svom smjeru - zaključuje S. Mehun, koja je Vlatku prošlog ljeta vodila i na krstarenje Jadranom. Vlatka nije bila dostupna za komentar.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • smuc 23.04.2008.

    A možda se nisu uspjele dogovoriti po pitanju \"teritorija\".

  • user_806 23.04.2008.

    Neznaš koja je veća krava.Odvratno

  • Bootylicious 22.04.2008.

    Vlatka stvarno nema ventil mozda bi joj bilo koji put bolj eda drzi jezik za zabima. Evo da vidimo koga je sve istracala po salonima. Idemo redom: Ena Begovic (nije ju vidila kad je usla u salon), Severina, Nina Badric (izogovarala je dok je ova bila pod haubom), Snjezana Mehun (popljuvala je a nije znala da joj je to prijateljica) i jos im anetko al se nemrem sjetit

Komentiraj...
Vidi sve komentare