To je to što me zanima!

Pokos: Nema ljepšeg od seksa iz ljubavi, ostalo je iživljavanje

Vlatka Pokos vjeruje u ljubav na prvi pogled, no ne vjeruje u mogućnost prijateljstva nakon ljubavi, piše Story. Tamo gdje je bilo strasti, kaže, ne može biti prijateljstva
Vidi originalni članak

Za sebe kaže da je još mlada i lijepa, no voditeljske angažmane na televiziji ne dobiva jer je Hrvatska zemlja apsurda. Većinu voditeljica Vlatka Pokos (41) smatra katastrofalnim i pravim tragedijama, a cijeni jedino Danielu Trbović (47), piše Story.

Žene su, kaže, ljubomorne na nju jer je od mnogih ljepša zato jer prava ljepota jednostavno zrači iz nje. Gade joj se žene jeftinog izgleda i ponašanja koje opisuje kao neprilične te oženjeni muškarci koji ganjaju klinke. Vidi ih u rijetkim prilikama kad izlazi. Vjeruje u ljubav na prvi pogled, no ne vjeruje u prijateljstva nakon ljubavi. Seks bez ljubavi, kaže Vlatka, ne može biti dobar. Seks iz ljubavi za nju je najljepša stvar na svijetu, sve ostalo je bolesno iživljavanje.

Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Storyja

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NenadŽanić 23.03.2011.

    Ona valjda zna ? Samo neznam kad je ona imala sex iz ljubavi kad nikada nije imala običnog dečka nego sve lovatore da sex iz ljubavi je najljepši samo koje ljubavi prema lovi ....

  • popucov 23.03.2011.

    Nasla se prava koja smije komentirati seks iz ljubavi

  • Hello Kitty_1 23.03.2011.

    A zasto 24 sata reklamira Story??? pa i oni su novine, pise IZVORNI TEKST PROCITAJTE U STORY-u, i to na puno clanaka koje sam danas otvorila.. zar 24 sata ne moze iskopati tu istu pricu, objaviti do kraja, a ne da nastavke citamo po story-u???

Komentiraj...
Vidi sve komentare