To je to što me zanima!

Pokos o bivšem M. Šuput: Htio mi je nabiti rogove...

Vlatka je na Sljemenu bila s bivšim Maje Šuput. Iako joj je on tijekom utrke stavio ruku na rame, Pokos kaže da ju nije milovao jer nisu toliko dobri
Vidi originalni članak

Pjevačica Vlatka Pokos (37), utrku legendi na Snježnoj kraljici na Sljemenu, gledala je s Adrianom Plenčom (36). Vlasnik zagrebačkog restorana bio je u vezi s Majom Šuput (30), no šuška se da su opet zajedno. Maja je na skijanju u Italiji s Markom Grubnićem (28) i Lanom Klingor (28). Plenča je za vrijeme utrke na Sljemenu, Vlatki nježno stavio ruku na rame.
- Htio mi je nabiti rogove jer me snimala kamera. Vjerojatno su nas u tom trenutku fotografirali. Sigurno me ne miluje, jer nismo toliko dobri - kaže Vlatka. Novu godinu dočekala je u Plenčinom restoranu, no naglašava da je bila u većem društvu i da je s njim ne veže ništa više od prijateljstva. Dodaje da je smeta što je se povezuje sa svakim muškarcem s kojim se pojavi u javnosti.
- Da postoji netko bitan u mom životu sigurno bih se skrivala s njim. Razvela sam se prije dvije i pol godine. Da je tako jednostavno naći nekoga već bih bila u sretnom braku s djetetom - zaključuje pjevačica. Plenča kaže da je Vlatku samo sreo na Sljemenu, a da s Majom Šuput više nije u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kalimeroNa2 05.01.2010.

    proso vlak vlatkice...za postenu zenu sa obitelji i djetetom ti je odzvonilo, trebala si na to ranije misliti. Sad si u pozocoji da svaki frajer koij se nade u tvojem drustvu misli kako moze dobit malo slatkoga...a kda ga jos novine uslikaju pa pocne trubiti da je imao vlatku vise nije niti vazno dal je istina ili nije. Kad jednom stavis etiketu, tesko se to skida.

  • svi_smo_doma 05.01.2010.

    Pa mogla je s Dikanom imat\' dijete da je htjela?!

  • 05.01.2010.

    Ova naša estrada k\'o \'\'Dinastija\'\': svatko sa svakim, samo idu u krug. Dajte se, ljudi, malo odmaknite i počnite se še.... sa normalnim likovima, a ne da stalno šnjofate mirise prethodne poznanice/poznanika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare