To je to što me zanima!

Pokos priznala da je bila zaljubljena u Kalembera

Poznata voditelljica i pjevačica otkrila je ovu tajnu dok je vodila program Izbora za Miss Universe. U mladosti joj se sviđao Vlado Kalember
Vidi originalni članak

Kad je kao gosta večeri najavila Vladu Kalebmera, Vlatka Pokos je sa smiješkom priznala da je kao djevojčica bila zaljubljena u Vladu. Pomalo ljutit zbog isticanja dobne razlike, Vlado joj je uzvratio: “Sjećaš se, Vlatka, da da smo ti i ja pjevali u istom bendu, samo u različito vrijeme”. Dogodilo se to u subotu navečer u Novoj Gradiški, na Izboru za Miss Universe Slavonije i Baranje. Pobijedila je Ana Džebić iz Slavonskog Šamca. Nastupila je i Kalemberova supruga Ana Rucner i Luka Nižetić. Još pod dojmom pogibije makedonskog pjevača Toše Proeskog, Vlatka Pokos je, da bi izbjegla kasnonoćnu vožnju autocestom u Zagreb, radije ostala spavati u hotelu u Novoj Gradiški.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • entoni 02.11.2007.

    KAJ JE NOVOGA ??????

  • piziona 22.10.2007.

    ona je malo psihiči oboljela već je dosadna i ona i vi što pišete o njoj kak ste prestali s mamićem daj prestanite i s o vom kozom kog zanima s kim se ona jebe i ko nju jebe neda mi se o tome čitat zar je to budućnost novina i obve države to je za novine tjedne a ne svakodnevni tisak,,oladite više ja ne razumijem vas i vaše čitateljstvo koji sam ja jedan od njih da to tak funkcionira i da su svi sretni i zadovoljni s tim glupostima,,,,!!!

  • diki 22.10.2007.

    Skinite je već jednom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare