To je to što me zanima!

Pokos se obrušila na golišave zvijezde pa osvanula u toplesu

Voditeljica se nedavno osvrnula na zvijezde koje preko golišavih fotografija dospijevaju u medije. Na njenom Instagramu zatim su osvanule golišave 'fotke'
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (45) u nedavnom je intervjuu demantirala šuškanja da se zaposlila u njemačkom hotelu kao event manager. Ogorčena je, kaže, jer ne vjeruje da na domaćoj televiziji nema mjesta za nju.

- To je apsurdno! Za svaku nepismenu budalu ima mjesta na televiziji. Stvarno se zgrozim kad vidim tko sve vodi, recimo, Dnevnik. Zaista ne vidim svoju budućnost u ovoj zemlji. U vlastitoj se domovini loše osjećam. Sve su se vrijednosti poremetile - rekla je Vlatka za T portal. 

Smeta ju, kaže, i način na koji domaće zvijezde dospijevaju u medije. 

- Pogledajte samo profile naših najvećih zvijezda na Instagramu. Pa što je to? Danas je dovoljno da netko stavi gole dijelove svog tijela i - eto ga u novinama i na portalima. Nepojmljivo mi je to, degutantno, bolesno i odvratno. Dno dna - rekla je Pokos koja smatra da su 'jeftini selfiji u donjem rublju odraz nesigurnih osoba'. 

Voditeljica i pjevačica dodaje da, ako bi poželjela biti u medijima na taj način, bila bi.

- Imam izvrsno tijelo i imala bih što za pokazati. Ali nije mi cilj da se promoviram na takav način - smatra Vlatka.

No, samo nekoliko dana nakon objavljivanja intervjua, na Vlatkinom Instagramu osvanuo je set njenih golišavih fotografija nastalih povodom izlaska njene knjige 'Život u raju' iz 2010. godine. 

Na 'fotkama', Pokos je u toplesu, dok grudi prekriva rukama. 


Idi na 24sata

Komentari 152

  • šator 29.01.2016.

    ADmine zasto meni opomena... isss pa nikoga nisam vrijeđao. ako ja tebe ispoštujem, onda budeš vidio... pa on je nečuven... šta sam to tako ružno rekao uzduž ... pa nije ti to vrijedjanje... akada covjek napise.. citiram *okreče se u grobu, šugo jedna šugava *... to nije za poštovanje i niej vrijedjanje...završen citat... omg admine malo pripazi sta poštuješ...

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 29.01.2016.

    ...mda...zato je morala odma objavit svoju golu fotku iz devesprve...

  • vihor 2016 29.01.2016.

    dok je bio dika diko nikoga nisi poznala a sada pocelo kmecenje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare