To je to što me zanima!

Pokrenuli su novi biznis, ali on je na kraju neslavno propao...

Ovi slavni ulagali su u novi posao, ali zvijezde im, izgleda, nisu bile naklonjene. U te poslove poznate face spiskale su svoj trud i milijune, ali ipak nije išlo onako kako su si oni to zamislili
Vidi originalni članak

Kanye West

Prije kolekcije 'Yeezy' koja je Kanyea Westa (40) dovela na piste na prestižnim modnim događanjima, reper je lansirao kolekciju 'Pastelle'. Na tome je radio više od godinu dana, a sastojala se od četiri odjevna predmeta. Kanye ju je lansirao, ali nakon neuspjeha ju je povukao.

 Christy Turlington, Claudia Schiffer, Elle Macpherson i Naomi Campell

Supermodeli Christy Turlington (49), Claudia Schiffer (47), Elle Macpherson (53) i Naomi Campbell (47) nisu zaista otvorili svoj kafić, već su dale na korištenje svoja imena za lanac restorana i barova.

Ipak, pojavljivale su se na otvorenjima i namjeravale uzeti „dio kolača“, ali nisu niti slutile da će brzo propasti.

 Britney Spears

Pop princeza otvorila je restoran Nylu, ali ga je iste godine i zatvorila. Britney Spears (36) navodno nije bila zadovoljna vodstvom restorana. Logičan zaključak bio bi novi voditelj restorana, ali izgleda da restoran nije bio pretjerano popularan pa je Britney iskoristila samo dobru izliku da ga zatvori.

 Kim, Khloe i Kourtney Kardashian

Mastercard kartica Kim (37), Khloe (33) i Kourtney (38) povučena je mjesec dana nakon lansiranja zbog visokih cijena naknade za korištenje, ali i činjenice da su Kardashianke napravile preagresivnu promociju tog proizvoda na društvenim mrežama.

Nadležne institucije tada su zabranile karticu uz zaključak da ona nije legalna.

Nicky Hilton

Bogata nasljednica Nicky Hilton (34) htjela je renovirati dvije zgrade kako bi pokrenula Nicky O lanac hotela u Miamiju i Chicagu. Nikad nisu otvoreni, a još je dobila tužbu od poslovnih partnera koji su utvrdili da se nije držala dogovora.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _fzd_ 07.01.2018.

    tko normalan bi uzeo mastercard karticu promoviranu od strane kardashianki?

  • 07.01.2018.

    Nisu ni osjetili taj gubitak..

  • Vlad 07.01.2018.

    Malo je slavnih uspjelo u drugom poslu. Pele je jedan od rijetkih koji je značajnije uvećao svoje bogatstvo. Trebali su ići na instrukcije kod naših tajkuna koji su od kofera sa pokrpanom odjećom došli do jahti, vila, dvoraca... Doduše, ne ide ni njima bajno kad izgube političke pokrovitelje ali oni ipak izvuku nekoliko miliuna puta više od uloženog. Recimo, L. Rajić je uložio u nekoliko sendviča kad je sa "Dukatovim" kamionom vozio jugo-dinara a dovozio DM...

Komentiraj...
Vidi sve komentare