To je to što me zanima!

Pola milijuna kuna prikupljeno za djecu i mlade u akciji HRT-a

U subotu navečer se, kao vrhunac humanitarnog tjedna, emitirala posebna dvosatna emisija 'Uz nas niste sami'. Pozivima gledatelja prikupljeno je oko pola milijuna kn
Vidi originalni članak

Akcija prikupljanja sredstava za pet projekata koji se mogu svesti pod zajednički nazivnik „Pomozimo djeci i mladima“ održavala se tijekom proteklog tjedna. Udruge Rotary Club Zrinjevac, Ruka dobrote, Artus i Centar za nove Inicijative u suradnji s Crvenim križem te Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu pokrenule su i nekoliko projekata, među kojima je i stipendiranje studenata te uređenje smještaja za djecu bez pratnje. 

U subotu navečer se, kao vrhunac humanitarnog tjedna, emitirala posebna dvosatna emisija 'Uz nas niste sami' na HRT-u. Večer su uljepšali poznati izvođači poput Marke Tolje, Maje Vučić, Radojke Šverko, Maje Blagdan, Đanija Stipaničeva, Ivane Kindl, Ane Rucner, Ive Gamulina koji su nastupali uz pratnju Big Banda HRT-a. 

Gledatelji su pozivom na humanitarni broj mogli razgovarati s ljudima iz javnog, kulturnog i političkog života Hrvatske poput Jadranke Kosor, Nade Zgrabljić Rotar, Ksenije Erker, Danijele Trbović, Marije Borić,Jasne Zlokić, Sandre Križanec, Brune Kovačevića, Milana Bandića, Radovana Fuchsa, Milanke Opačić, Maria Ančića, Sonje Šarunić, Slavena Letice, Josipa Friščića i mnogih drugih. Pozivima gledatelja prikupljeno je gotovo pola milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zmayo 19.06.2011.

    ček, kaj još neko prati HRT? i da, učinili ste dobro djelo ne samo toj djeci. već i HTu :)

  • NajluđiVrapčan 19.06.2011.

    Ne zaboravimo da je narod opet donirao 23% potrebitima i udarenima u glavu stoga zovite ljudi i pomozite u akciji za vladu "Dajmo im da si kupe mozak"

  • user_109146 19.06.2011.

    glavno da su ona narkomanska štraca od amy i big brother u glavnim vijestima, a ovo tutnite još doli ako može, sram vas bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare