To je to što me zanima!

Policajac, šef podzemlja i tri brata otići će na put uništenja

Postoje odluke koje neminovno dovode do kaosa. Jedna takva odluka će dovesti trojicu braće pred gotov čin kojim će njihovi životi zauvijek biti nepovratno promijenjeni
Vidi originalni članak

Možda najbolji glumac današnjice, Bruce Willis, ove godine se vraća u kina s filmom koji bi mogao ostati zauvijek zapamćen kao pravo pravcato remekdjelo.

SAMO NASILJE 'Acts of Violence': Bruce Willis ponovno se prihvatio oružja

U pitanju je film 'Acts of Violence', u kojem Bruce glumi ulogu kakvu stvarno nikada prije nije odglumio, onu nepotkupljivog policajca. Naš neustrašivi 'murjak' suočit će se u svojem poslu s kriminalcem koji ne preza ni od čega. Na svojem putu do uništenja, Willis će regrutirati i trojicu braće, koji traže otetu zaručnicu jednog od njih.

Pogledajte novi foršpan

U glavnim ulogama su Cole Hauser kao Deklan MacGregor, neponovljivo kvalitetan Bruce Willis u jedinstvenoj ulozi detektiva Jamesa Averyja te Sophia Bush kao detektivka Brooke Baker.

Ovaj već sada legendaran film postaje dostupan u kinima od današnjeg dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dennyy 16.01.2018.

    Čemu članak sa toliko sarkazma?? Tj članak je od početka do kraja sarkazam i na taj način izrugivanje sa filmskom legendom.. istina da zadnjih godina baš ne bira filmove i u svakokvom škartu je glumio, ali to ti i dalje ne daje za pravo da pišeš takve podrugljive članke.. u tebi nema ni 5% profesionalnosti

  • Joker123 13.01.2018.

    E moj novinarcicu... nije ovo za tebe

  • best_ 13.01.2018.

    Čudi me toliko oduševljenje kad se zna da dotični posljednjih desetak godina snima uglavnom smeće i u vr' glave osrednje filmove, a ovaj spada u ove posljednje. I ne znam po čemu je Bruce najbolji glumac današnjice iako mi to uopće nije bitno jer jedino što mi je bitno je film kao cjelina, a ne nekakve pojedinačne glumačke izvedbe. Masu puta se zna dogoditi da netko odglumi odlično, a film ostane smeće npr. Professor Marston and the Wonder Women. Raduloviću opet pišeš pamflete u korist kino distributera, kada bi se toga oslobodio možda bi nešto i pogodio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare