To je to što me zanima!

Policajci su pretresli Cherinu vilu: Našli brdo droge i metaka

Pregledali su Ruizovu sobu gdje su pronašli mnoštvo opojnih droga i pribora za njih. Tamo je bilo 'leglo' žutih pilula na kojima je pisao broj '215' te ružičastih označenih s 'K40'
Vidi originalni članak

Kuća američke pjevačice Cher (72), pravog imena Cherilyn Sarkisian, prošlog je četvrtka bila 'puna' droge te su ju okupirali policajci. Imali su nalog za pretres vile u Malibuu što je naposljetku rezultiralo uhićenjem Donovana Ruiza (23), sina jednog od njezinih asistenata koji je živio u toj rezidenciji, prenosi TMZ. 

Najprije su policajci pretražili Ruizove hlače i pronašli 1.3 grama fentanil praha, Xanax tablete, nepoznatu bijelu pilulu, limenu foliju i ružičastu slamku sa smeđim talogom. 

Zatim su otišli u njegovu sobu gdje su pronašli mnoštvo opojnih droga i pribora za njih. Tamo je bilo 'leglo' žutih pilula na kojima je pisao broj '215' te ružičastih označenih s 'K40'. Također, u sobi su se nalazile i dvije kutije s metcima kalibra .22 te jedna sa spaljenom folijom i slamčicom. 

Policajci su pozvali bolničare tijekom svoje pretrage jer su, zbog streljiva, mislili kako bi moglo postati nasilno. 

Prema dokazima, policajci imaju razloga vjerovati da Ruiz preprodaje narkotike i da je prodao heroin osobi koja se predozirala i umrla. U trenutku kada se u njezinoj vili događao pretres, Cher je bila na turneji. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.10.2018.

    nije cher kriva

  • John Doe Jr. 05.10.2018.

    e da si sin generala kruljca završio bi na slobodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare