To je to što me zanima!

Policija lovi razuzdanu estradu: Seve, Prase i Kitić prijestupnici

Zatvaraju se dućani, kiosci, čak i ljekarnice. Stanovnici Srbije u petak do 15 sati mogu obaviti kupnju i napraviti zalihe za sljedeća tri dana, a kućne ljubimce mogu prošetati po 20 minuta u određeno vrijeme
Vidi originalni članak

Zbog korona virusa u Srbiji je uvedeno izvanredno stanje, policijski sat, kao i zabrana okupljanja, a u šetnju ne može ići u grupama, najviše po dvoje kako bi se spriječilo širenje virusa i smanjio broj inficiranih i umrlih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, i pored apela liječnika, kao i nadležnih organa, javne ličnosti odlučile su kršiti pravila. 

Među prvima koji je prekršio izolaciju pošto je stigao iz Španjolske, žarišta korona virusa, bio je nogometaš Luka Jović (22) i dobio kaznenu prijavu. On je stigao u Srbiju, kako bi bio sa trudnom djevojkom Sofijom Milošević (30) i umjesto da bude u svom stanu, on se šetao gradom.

Pjevač Darko Lazić (28) odlučio je prekršiti policijski sat za vikend kad se vozio i to bez obavezne dozvole. On je priveden, a nakon što je saslušan, morao je platiti kaznu oko 10.000 kuna.

Policijski sat prekršili su i pjevač Radiša Trajković Đani (47), njegova supruga Slađa, kao i sin Miloš i Miloševa supruga Nina. Oni su odlučili otići u kafić hotela. Određeno im je zadržavanje u pritvoru od 48 sati, osim pjevačevoj snahi, koja je puštena braniti se sa slobode jer je trudna.

Među prekršiteljima našao se i jedan od najpopularnijih balkanskih YouTubera, 23-godišnji Baka Prase. 

- Istina je, zakasnio sam samo tri minute. Policija me je zaustavila blizu moje kuće, u 17.03 sati i odveli su me u stanicu, ali sam vrlo brzo pušten - izjavio je youtuber. 

SRPSKI MEDIJI PIŠU Severinu privela policija: Kršila je policijski sat bez dozvole...

Sa zakonskim sankcijama suočeni su i poznati pjevači Mitar Mirić (63) te samo dan nakon njega i Mile Kitić (68).

Mirić priznao je krivnju, pa potpisao sporazum. To je epilog privođenja i pritvaranja poznatog srpskog pjevača narodne glazbe kojeg je iz hotela Crowne Plaza u Novom Beogradu policija odvela u pritvor s još 20-ak ljudi.

- Kitić je u vrijeme policijskog sata bio u poznatom restoranu, pa su intervenirali. Pjevač spada u rizičnu skupinu građana jer ima 68 godina, a ovim postupkom je strogo prekršio sva pravila. Estradnjaci ne shvaćaju da nisu izuzeti iz ove situacije, da nisu iznad zakona i da moraju jednako odgovarati za njihovo kršenje kao i bilo tko drugi - naglasili su u policiji.

Među zadnjima koji su završili u policiji zbog kršenja mjera karantene je hrvatska pjevačica Severina Kojić (47). Ona se trebala u četvrtak vratiti u Zagreb gdje će nastaviti borbu za skrbništvo. Bila je u BMW-u zagrebačkih tablica nedaleko Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. Odvedena je sucu za prekršaje, a zbog kršenja policijskog sata, predviđena je novčana kazna od 3.200 do gotovo 10.000 kuna. Ukoliko ponovi isti prekršaj, čeka je kazna zatvora, piše Alo.rs

U PORSCHEU YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili

- Severina se večeras (op.a. u srijedu navečer) pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu - objasnio je PR Grgin. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • OS_LEGA 17.04.2020.

    Čini se po tekstu da milicioneri stoje ispred njihovih hacijendi i vrebaju priliku da ih hapse. Onog ispred kuće hapsili za tri minute zaostatka,ova "naša" se pakirala za put u EU pa slučajno izašla na ulicu...?

  • trtajun 17.04.2020.

    Jeste li znali da mi placamo socijalno i mirovinsko za umjetnike poput sjeverine i ostale bagre

  • vivi99 17.04.2020.

    Oni to namjerno rade samo da dođu u medije, usput i sami jave policiji (pardon miliciji) da su u prijestupu. Jadnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare