Obavijesti

Show

Komentari 40

Policija lovi razuzdanu estradu: Seve, Prase i Kitić prijestupnici

Policija lovi razuzdanu estradu: Seve, Prase i Kitić prijestupnici
1

Zatvaraju se dućani, kiosci, čak i ljekarnice. Stanovnici Srbije u petak do 15 sati mogu obaviti kupnju i napraviti zalihe za sljedeća tri dana, a kućne ljubimce mogu prošetati po 20 minuta u određeno vrijeme

VIDEO

Zbog korona virusa u Srbiji je uvedeno izvanredno stanje, policijski sat, kao i zabrana okupljanja, a u šetnju ne može ići u grupama, najviše po dvoje kako bi se spriječilo širenje virusa i smanjio broj inficiranih i umrlih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Međutim, i pored apela liječnika, kao i nadležnih organa, javne ličnosti odlučile su kršiti pravila. 

Među prvima koji je prekršio izolaciju pošto je stigao iz Španjolske, žarišta korona virusa, bio je nogometaš Luka Jović (22) i dobio kaznenu prijavu. On je stigao u Srbiju, kako bi bio sa trudnom djevojkom Sofijom Milošević (30) i umjesto da bude u svom stanu, on se šetao gradom.

Pjevač Darko Lazić (28) odlučio je prekršiti policijski sat za vikend kad se vozio i to bez obavezne dozvole. On je priveden, a nakon što je saslušan, morao je platiti kaznu oko 10.000 kuna.

Policijski sat prekršili su i pjevač Radiša Trajković Đani (47), njegova supruga Slađa, kao i sin Miloš i Miloševa supruga Nina. Oni su odlučili otići u kafić hotela. Određeno im je zadržavanje u pritvoru od 48 sati, osim pjevačevoj snahi, koja je puštena braniti se sa slobode jer je trudna.

Među prekršiteljima našao se i jedan od najpopularnijih balkanskih YouTubera, 23-godišnji Baka Prase. 

- Istina je, zakasnio sam samo tri minute. Policija me je zaustavila blizu moje kuće, u 17.03 sati i odveli su me u stanicu, ali sam vrlo brzo pušten - izjavio je youtuber. 

Severinu privela policija: Kršila je policijski sat bez dozvole...
Severinu privela policija: Kršila je policijski sat bez dozvole...

Sa zakonskim sankcijama suočeni su i poznati pjevači Mitar Mirić (63) te samo dan nakon njega i Mile Kitić (68).

Mirić priznao je krivnju, pa potpisao sporazum. To je epilog privođenja i pritvaranja poznatog srpskog pjevača narodne glazbe kojeg je iz hotela Crowne Plaza u Novom Beogradu policija odvela u pritvor s još 20-ak ljudi.

- Kitić je u vrijeme policijskog sata bio u poznatom restoranu, pa su intervenirali. Pjevač spada u rizičnu skupinu građana jer ima 68 godina, a ovim postupkom je strogo prekršio sva pravila. Estradnjaci ne shvaćaju da nisu izuzeti iz ove situacije, da nisu iznad zakona i da moraju jednako odgovarati za njihovo kršenje kao i bilo tko drugi - naglasili su u policiji.

Među zadnjima koji su završili u policiji zbog kršenja mjera karantene je hrvatska pjevačica Severina Kojić (47). Ona se trebala u četvrtak vratiti u Zagreb gdje će nastaviti borbu za skrbništvo. Bila je u BMW-u zagrebačkih tablica nedaleko Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. Odvedena je sucu za prekršaje, a zbog kršenja policijskog sata, predviđena je novčana kazna od 3.200 do gotovo 10.000 kuna. Ukoliko ponovi isti prekršaj, čeka je kazna zatvora, piše Alo.rs

YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili
YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili

- Severina se večeras (op.a. u srijedu navečer) pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu - objasnio je PR Grgin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama