To je to što me zanima!

Policija pokrenula istragu protiv zaklade princa Charlesa, za sve je krivo jedno sumnjivo pismo

Navodno je sve započelo nakon pisma iz rujna 2021. godine koje je, kako tvrde, napisao bivši sobar princa Charlesa, Michael Fawcett. Inače, princ od Walesa je predsjednik zaklade, no nije uključen u njezino upravljanje
Vidi originalni članak

Britanska kraljevska obitelj u središtu je novog skandala, piše BBC. Ovog puta incident je vezan uz princa Charlesa (73), točnije njegovu dobrotvornu zakladu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Britanska policija počela ju je istraživati zbog tvrdnji prema kojima je, navodno, ponudila sumnjivu pomoć saudijskom državljaninu. No, nije zasad bilo uhićenja, a ni ispitivanja, tvrde iz policije. 

Odluka policije o istrazi navodnih kaznenih djela uslijedila je nakon 'procjene pisma iz rujna 2021'. 

- Odluka je uslijedila nakon što smo proučili medijske izvještaje iz rujna 2021. u kojima se navodi da je ponuđena pomoć kako bi se osigurale počasti i državljanstvo saudijskom državljaninu - stoji u priopćenju Scotland Yarda.

Iz prinčeve zaklade tvrde kako bi bilo 'neprimjereno komentirati istragu koja je u tijeku', no dostavili su dokumentaciju.

- Ovi dokumenti su pregledani uz sve informacije koje su na raspolaganju policiji. Procjenom je utvrđeno da će se pokrenuti istraga - doznaje BBC.

ZABRINUTI SU ZA NJEGOVO ZDRAVLJE Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, odgodio je put

Navodno je sve započelo nakon pisma iz rujna 2021. godine koje je, kako tvrde, napisao bivši sobar princa Charlesa, Michael Fawcett. Ubrzo nakon toga, navodno, Michael se privremeno povukao s mjesta glavnog izvršnog direktora prinčeve zaklade. Inače, princ od Walesa je predsjednik zaklade, no nije uključen u njezino upravljanje. Skrbnici dobrotvorne ustanove sve nadziru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Goranović 17.02.2022.

    Neka uzme hrvatsko drzavljanstvo, uclani se u HDZ i pobjegne u BiH!

  • 17.02.2022.

    Sve je kriva kamila, ziher 👰

Komentiraj...
Vidi sve komentare