To je to što me zanima!

Policija potvrdila da truplo pripada nećaku J. Hudson

Prema pisanju američkih medija, u ponedjeljak je policija u napuštenom terenskom vozilu pronašla truplo dječaka. Riječ je o nestalom Jualianu (7)
Vidi originalni članak

Majka glumice Jennifer Hudson, Darnell (57) i brat Jason (29) pronađeni su mrtvi u petak u njihovom domu u Chicagu. Tada je prijavljen i Julijanov nestanak, a u potragu se uključio i FBI. Julijanova majka Julija je vjerovala da se dječak uplašio i pobjegao kad je vidio ubojstvo bake i ujaka. Jennifer je čak bila spremna dati 600.000 kuna za bilo kakvu informaciju o nećaku, sve dok policija nije pronašla napušteno terensko vozilo marke Chevrolet u kojem je bilo truplo. Policija je na press konferenciji potvrdila da tijelo pripada Jenniferinom nećaku Julianu (7), prenosi US. Njegovo tijelo propucano je s više hitaca.
Za ubojstva je osumnjišen bivši muž Jenniferine sestre Julije, William Balfour (27) koji se od petka nalazi u pritvoru. On je navodno prijetio Juliji da će je ubiti.
- Jennifer se moli Bogu. Zahvalna je na podršci koju je primila u ovim teškim trenucima - izjavila je još u nedjelju glasnogovornica Lisa Kasteler.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brusnica 28.10.2008.

    a što su vam djeca kriva, gamadi jedna poremećena??!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare