To je to što me zanima!

Policija provalila redateljici '50 nijansi sive' u dom zbog puške

Redateljičin glasnogovornik potvrdio je da je policija provalila u kuću te da puška nije bila aktivirana. Redateljica ju je dobila tijekom jednog umjetničkog projekta
Vidi originalni članak

Slučajni prolaznik je kroz podrumski prozor kuće redateljice filma “50 nijansi siveSam Taylor-Johnson (47) ugledao automatsku pušku. Pozvao je policiju, koja je naoružana upala u njezin londonski dom dok ona i suprug Aaron Taylor-Johnson (24) nisu bili kod kuće. 

Redateljičin glasnogovornik za The Guardian potvrdio je da je policija provalila u kuću te da puška nije bila aktivirana. Redateljica ju je dobila tijekom jednog umjetničkog projekta na kojem je sudjelovala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nonaluna 31.08.2014.

    Sramotno da se dobije prekršaj tu radi istine koja je bila u novinama a svi drugi sto svakakve prostote pišu ni minus da dobiju

  • nonaluna 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IsusBogSinBožji 31.08.2014.

    reklama

Komentiraj...
Vidi sve komentare