To je to što me zanima!

Polubrat J. Hudson nožem je izbo supruginog ljubavnika

Simpson već ima povijest obiteljskog nasilja, a njihovu obitelj 2008. godine zatekla je velika tragedija kad su ubijeni majka pjevačice Jennifer Hudson, brat i nećak
Vidi originalni članak

Stephen Simpson (32) tijekom noći u ponedjeljak pobjesnio je od ljubomore kad je u stanu kod supruge, s kojom se razišao, naišao na njezinog ljubavnika. Polubrat Jennifer Hudson (32) završio je u pritvoru nakon što je  nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem. U utorak je završio u pritvoru u Michiganu, a očekuje se da će biti optužen za provalu i pokušaj ubojstva. 

Policija nije sigurna je li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik

Polubrat pjevačice već ima povijest obiteljskog nasilja. Bio je na uvjetnoj nakon što je u prošlosti nekoliko puta uhićen, a nedavno zbog napada na svoju suprugu. Ovoga puta policija nije sigurna je li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik. 

- Žena se zaključala u kupaonicu dok on nije otišao - priopćila je policija. Susjed koji je čuo buku njezinog je ljubavnika našao u krvi kako doziva za pomoć. 

Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti

- Mislio sam da će umrijeti svakog trenutka jer je krvi bilo posvuda. Izgledalo je prestrašno - rekao je susjed te dodao da je Simpson i ranije dolazio otuđenoj supruzi te vrištao i lupao po vratima. Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti. 

Simpson, koji se proslavio kao natjecatelj showa 'Američki idol', i Hudson imaju istog oca, a 2008. godine prošli su kroz strašnu tragediju. Majku pjevačice, njezinog brata i nećaka ubio je William Belfour, otuđeni suprug njezine starije sestre Julije. Belfour je ovaj zločin počinio zbog Julijine veze s drugim muškarcem. Ustrijelio ih je u obiteljskoj kući u Chicagu. Služi doživotnu zatvorsku kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 21.08.2014.

    neki nikako da shvate ne možeš batinama i dosađivanjem natjerat nekog da te voli

  • WOMANIZER 20.08.2014.

    čovječe pa rastali ste se. ostavi ženu na miru i kreni dalje. zapravo, sad nećeš jer te treba strpati u zatvor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare