Obavijesti

Show

Komentari 2

Polubrat J. Hudson nožem je izbo supruginog ljubavnika

Polubrat J. Hudson nožem je izbo supruginog ljubavnika
3

Simpson već ima povijest obiteljskog nasilja, a njihovu obitelj 2008. godine zatekla je velika tragedija kad su ubijeni majka pjevačice Jennifer Hudson, brat i nećak

VIDEO

Stephen Simpson (32) tijekom noći u ponedjeljak pobjesnio je od ljubomore kad je u stanu kod supruge, s kojom se razišao, naišao na njezinog ljubavnika. Polubrat Jennifer Hudson (32) završio je u pritvoru nakon što je  nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem. U utorak je završio u pritvoru u Michiganu, a očekuje se da će biti optužen za provalu i pokušaj ubojstva. 

Policija nije sigurna je li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik

Polubrat pjevačice već ima povijest obiteljskog nasilja. Bio je na uvjetnoj nakon što je u prošlosti nekoliko puta uhićen, a nedavno zbog napada na svoju suprugu. Ovoga puta policija nije sigurna je li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik. 

- Žena se zaključala u kupaonicu dok on nije otišao - priopćila je policija. Susjed koji je čuo buku njezinog je ljubavnika našao u krvi kako doziva za pomoć. 

Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti

- Mislio sam da će umrijeti svakog trenutka jer je krvi bilo posvuda. Izgledalo je prestrašno - rekao je susjed te dodao da je Simpson i ranije dolazio otuđenoj supruzi te vrištao i lupao po vratima. Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti. 

Simpson, koji se proslavio kao natjecatelj showa 'Američki idol', i Hudson imaju istog oca, a 2008. godine prošli su kroz strašnu tragediju. Majku pjevačice, njezinog brata i nećaka ubio je William Belfour, otuđeni suprug njezine starije sestre Julije. Belfour je ovaj zločin počinio zbog Julijine veze s drugim muškarcem. Ustrijelio ih je u obiteljskoj kući u Chicagu. Služi doživotnu zatvorsku kaznu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...