To je to što me zanima!

Poludjela za manekenom: Ava se zaljubila u Cecinog bivšeg?

Starleti se Vladimir Vuksanović svidio u Kostariki. Puno vremena je provodila s njim, ali mu nije otkrila što osjeća. Zbog njega je spremna preseliti se u Beograd
Vidi originalni članak

Priznala je da joj srce luđački lupa za jednim Beograđaninom, a kako piše srpski Press, Ava Karabatić (23) zaljubila se u srpskog manekena Vladu Vuksanovića. Starleta zbog ljubavi prema manekenu čak razmišlja o preseljenju u Beograd. 

- Vlado je zgodan, lijep, iskren, pametan i zreo čovjek. Ima posebno mjesto u mom srcu, sanjam da se nešto dogodi  među nama - rekla je Ava Karabatić. 

- Ava je poludjela za Vladom dok su bili u Kostariki, ali nije to htjela pokazati pred kamerama. Bila je opčinjena manekenom i trudila se što više vremena provoditi s njim, ali nije mu otkrila što osjeća. Po povratku s Kostarike često se čuju telefonom i imaju u planu vidjeti se. Ona je spremna zbog njega se preseliti u Beograd - rekao je za Press izvor blizak Avi i Vladi, bivšem dečku Svetlane Cece Ražnatović (38). 

Ava je u jednom intervjuu otkrila kako zbog nove simpatije frcaju iskre na sve strane, te da u lipnju planira upisati glumu u Beogradu. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • paradigma_1 20.03.2012.

    Nema ona šanse ako Ceca ga nazove .....hm hm

  • Hanter 18.03.2012.

    Htjela je ona i u ludnicu al je nisu mogli primit jer i oni imaju kakav takav ugled!!!!!!!!!

  • sesveselni 18.03.2012.

    kakva je to glupaca ta ava !!!!!!!!!!! a i vi novinari imate o kome pisati svaka vam cast !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare