To je to što me zanima!

Pažanin i Zsa Zsa ispali iz showa 'Zvijezde pjevaju': Mislim da je ovo bilo savršeno putovanje!

U finale idu tri para, a o tome će odlučiti publika i stručni žiri kojeg čine Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca
Vidi originalni članak

Neće im biti lako u polufinalu, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama napetu epizodu showa 'Zvijezde pjevaju'. Četiri preostala para ove subote prvo pjevaju po dvije pjesme žanrova koji su im preostali, a onda će se i međusobno boriti za dodatan bod žirija u duelima. Izvlačenjem kuglica uživo na društvenim mrežama odlučeno je da će Lovro i Vjeko pjevati protiv Lucije i Ivanke pjesmu Nine Badrić "Nek ti bude kao meni", a Davor i Gina će se vokalno nadmetati s Ivanom i Zsa Zsom kroz pjesmu "Pet" grupe Divas. Izabrane su r'n'b pjesme - zato što toga žanra nema u ovoj sezoni.

@zvijezdepjevaju Otkrivamo parove duela za šestu epizodu 😃 #zvijezdepjevaju #hrt ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Prošlog su vikenda iz natjecanja ispali Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, a presudila su im samo četiri glasačka glasa manje od pretposljednje plasiranog para. Jednostavno, u ovom natjecanju je tako, usprkos iskusnom ocjenjivačkom sudu koji čine Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, teret odluke često je na pozivima i porukama.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 29.04.2023.

    Zvijezda...

  • Nisamfrajer 29.04.2023.

    Već se zna pobjednik.Gospon Marko.

  • nnjmkd 29.04.2023.

    Konacno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare