To je to što me zanima!

'Pomela' konkurenciju: Učenica Ivana iz Splita nova je misica

Izbor za 'Miss Hrvatske' održava se već 26. godinu za redom. U atriju Starog grada u Čakovcu atmosferu je dodatno zagrijala Nina Kraljić (26) izvedbom ‘Daj mi Bože oči sokolove', a kasnije je zapjevala i Zsa-Zsa
Vidi originalni članak

Šesnaest djevojaka sinoć se borilo za titulu Miss Hrvatske 2018. Prošlogodišnja pobjednica Tea Mlinarić ove godine krunu je proslijedila Ivani Mundić Dujmini (17) koja će predstavljati našu zemlju u Kini 8. prosinca 2018. godine. 

- Škola mi je na prvom mjestu (odlična sam učenica), ali neće mi biti mrsko da ostanem paralelno i u modelingu, jer je zabavno, a i može se zaraditi neki džeparac. Voljela bih nakon srednje škole upisati fakultet turističkog usmjerenja u Opatiji - rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. 

Izbor za 'Miss Hrvatske' u Hrvatskoj se održava već 26. godinu za redom. U atriju Starog grada u Čakovcu atmosferu je dodatno zagrijala Nina Kraljić (26) izvedbom ‘Daj mi Bože oči sokolove', a kasnije je zapjevala i Zsa-Zsa. 

Osim 16 ljepotica na pozornici su se pojavili i majstori twirlinga Bernard BaračTihomir Bendelja i Adrijana Jurić. 

Lenta Miss fotogeničnosti otišla je u ruke Lucije Damjanović, druga pratilja je Tina Bačić, a prva pratilja je Anamarija Stančević. Pobjednica Ivana predstavnica je Dubrovačko-neretvanske županije, a inače učenica iz Splita. 

Ljepotice su nosile kreacije poznatih hrvatskih dizajnera - Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Galko i Lella Dizajn.

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

VIDI OVO: Vjenčanica Meghan Markle ulazi u povijest.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • DajanaSt 04.09.2018.

    Ove su cure danas sve na isti kalup. Niti jedna nema neku osobnost, nešto po čemu se izdvaja. Meni je lipše vidit zreliju ženu, s nekom karizmom, ne mora čak bit neka extra lipota, nego ovu dicu.

  • iza ekrana 03.09.2018.

    Mlada i lijepa cura. Ako je pametna neka iskoristi ovu titulu na način da na to gleda kao jedno lijepo životno iskustvo, bez nekih prevelikih očekivanja. Samo tako može u svemu uživati

  • Kristina Kike 02.09.2018.

    Sramota postavljaju pravila da Miss mora biti starija od 18 i mlađa od 24 ili bar napuniti 18 do izbora !Koga više Tihana i Maja varaju te jadne djevojke i njihove roditelje.Novinari interesirajte se malo kako prolaze i što naše Missice zadnjih 7 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare