To je to što me zanima!

Pomoć države dobili Grubnić, Severina, Bačić i Iva Todorić

Na listi se našla i tvrtka Srculence d.o.o., čija je vlasnica kći Ivice Todorića, Iva Todorić. Dobila je potporu u iznosu od 3250 kuna. Uz nju potporu su dobili i Kedžo, Grubnić, Severina, Lidija Bačić...
Vidi originalni članak

Hrvatski zavod za zapošljavanje danas je objavio popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta za mjesec ožujak. Potporu od 3250 kuna po zaposleniku dobilo je više od 83.000 poslodavaca, a među njima su neki domaći celebrityji. 

Na popisu se našao modni stilist Marko Grubnić (38) koji je od države dobio 3250 kuna. Obrt Dobrodošao u klub d.o.o. pjevačice Severine Kojić (48) također je dobio isti iznos. 

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost - objasnio je njezin PR Davor Grgin prošlog tjedna kad se saznalo da će Severina dobiti potporu.

Na popisu se nalazi i Lidija Bačić (34) sa svojom tvrtkom Planet Lille d.o.o. i ona je dobila potporu za jednog zaposlenika. Damir Kedžo (32) također je dobio isti iznos.

Na listi se našla i tvrtka Srculence d.o.o., čija je vlasnica kći Ivice Todorića, Iva Todorić. Dobila je potporu u iznosu od 3250 kuna. Srculence je registrirano za trgovinu, poslovno savjetovanje i promidžbu, prodaju nekretnina, turizam i catering, pružanje medijskih usluga i usluge kreditiranje.

Idi na 24sata

Komentari 259

  • 04.05.2020.

    Zašto traže pomoć? Da mogu kupiti novu torbicu? Morali su prije misliti i štediti tolike pare umjesto da daju 10 tisuća kn za torbicu i cipele. I sad se njima pomaže, a ne onima kojima stvarno treba pomoć.

  • kodeks 02.05.2020.

    Cro "jet set"

  • dragebuba 02.05.2020.

    sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare