Obavijesti

Show

Komentari 259

Pomoć države dobili Grubnić, Severina, Bačić i Iva Todorić

Pomoć države dobili Grubnić, Severina, Bačić i Iva Todorić
8

Na listi se našla i tvrtka Srculence d.o.o., čija je vlasnica kći Ivice Todorića, Iva Todorić. Dobila je potporu u iznosu od 3250 kuna. Uz nju potporu su dobili i Kedžo, Grubnić, Severina, Lidija Bačić...

VIDEO

Hrvatski zavod za zapošljavanje danas je objavio popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta za mjesec ožujak. Potporu od 3250 kuna po zaposleniku dobilo je više od 83.000 poslodavaca, a među njima su neki domaći celebrityji. 

Na popisu se našao modni stilist Marko Grubnić (38) koji je od države dobio 3250 kuna. Obrt Dobrodošao u klub d.o.o. pjevačice Severine Kojić (48) također je dobio isti iznos. 

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost - objasnio je njezin PR Davor Grgin prošlog tjedna kad se saznalo da će Severina dobiti potporu.

Na popisu se nalazi i Lidija Bačić (34) sa svojom tvrtkom Planet Lille d.o.o. i ona je dobila potporu za jednog zaposlenika. Damir Kedžo (32) također je dobio isti iznos.

Na listi se našla i tvrtka Srculence d.o.o., čija je vlasnica kći Ivice Todorića, Iva Todorić. Dobila je potporu u iznosu od 3250 kuna. Srculence je registrirano za trgovinu, poslovno savjetovanje i promidžbu, prodaju nekretnina, turizam i catering, pružanje medijskih usluga i usluge kreditiranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 259
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin