To je to što me zanima!

Ponekad se osjećam izolirano, kao da gubim dodir sa svijetom

Jennifer je povodom nove serije dala intervju gdje se osvrnula na lik kojeg glumi u seriji i usporedila ga je s privatnim životom. Kaže kako se ona često osjeća izlorano i na rubu da izgubi dodir sa stvarnim svijetom
Vidi originalni članak

Otkako je glumica Jennifer Aniston (50) napravila korisnički račun na Instagramu, svjetski mediji ne prestaju pisati o njoj. Sad je, pak, na redu druga tema, a to je njena uloga u novoj seriji 'The Morning Show', u kojoj glumi s Reese Witherspoon (43). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše Mirror, Jennifer je povodom serije dala intervju za Glamour gdje se osvrnula na lik kojeg glumi u seriji i usporedila ga je s privatnim životom. Kaže kako se ona često osjeća izlorano i na rubu da izgubi dodir sa stvarnim svijetom. 

PRED KAMERAMA Jennifer i Ellen su se poljubile u emisiji: 'Imaš mekane usnice'

- S vremena na vrijeme osjećam se izoliranom. Nemojte mi krivo shvatiti, obožavam biti kod kuće, to je mjesto koje mi pruža najviše sigurnosti. No, ako ostanem predugo kod kuće postanem izolirana i imam osjećaj da gubim dodir sa stvarnim svijetom - ispričala je Aniston. 

Upravo to ju povezuje s Alex, ženom koju glumi u 'The Morning Show'. 

- I ona je na neki način izgubila dodir sa svijetom i pokušava preživjeti unatoč svemu što joj se događa u privatnim život. Poveznica je tu, samo ističem - dodala je Jennifer. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ha eto 07.11.2019.

    Davno si ga izgubila

  • 07.11.2019.

    50 godina a tako dobra 😳👌

  • 07.11.2019.

    poznat mi je taj osjećaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare