To je to što me zanima!

Ponosna Simona: Kći Gabrijela je moj najveći dar od Boga

Drogu i raskalašeni život ostavila je iza sebe. Danas je potpuno druga žena od one koju smo viđali prije nekoliko godina. Nakon razvoda, snagu za novi život pronašla je u Bogu
Vidi originalni članak

Čestitam ti Gabica moja, neka ti Isus uvijek bude na prvome mjestu. Jedino je on dostojan svake hvale i slave, rekla je Simona Ištvanović (31) kćeri Gabrijeli (10). Djevojčica je u crkvi Ivan don Bosco u Podsusedu primila svetu pričest, a Simona svoju Gabicu naziva najvećim darom od Boga.

Uživanje u drogi i raskalašeni način života ostavila je iza sebe. Danas je potpuno druga žena od one koju smo viđali prije nekoliko godina. Nakon razvoda od Ante Gotovca (46), snagu za novi život pronašla je u Bogu. Duhovni savjetnici preporučili su joj da se kloni medija i javnog života.

Uskoro se udaje za Stanislava Mijokovića, s kojim je odradila zaručnički tečaj. Pozvala je prijatelje da mole za njezin sretan brak kojim će, kaže, Gospodina slaviti riječima i djelima. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • kabrit 11.05.2016.

    mala je isti tata

  • perky2 11.05.2016.

    Skuzila je ona da je lova kod svećenika..a vjerujem da joj taj novi neradi sigurno u komunalcu..il nekoj stolarskoj firmi.

  • x00x 11.05.2016.

    nekad je zivot s antom bio najveca sreca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare