To je to što me zanima!

Ponosni tata: Pique na Twitter stavio sinov snimak ultrazvuka

Nogometaš je na društvenoj mreži objavio snimku ultrazvuka na kojem je Shakira bila. Na snimci se jasno vide obrisi njihova djeteta. Kolumbijska pjevačica nosi sina
Vidi originalni članak

Ovo je njegova prva fotografija, napisao je Gerard Pique (25) na Twitteru. 

Nogometaš je na društvenoj mreži objavio snimku ultrazvuka na kojem je bila Shakira (35). Na snimci se jasno vide obrisi njihova djeteta. Kolumbijska pjevačica nosi sina. Par će dječaka navodno nazvati Ulises ili Biel. 

'Golupčići' su spremni za dolazak prinove. Shakirina vila u Barceloni preuređuje se i proširuje kako bi beba imala dovoljno mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 07.12.2012.

    ovo predstavlja glavu dijeteta ak se ne varam? zašto koristite srbizme u članku (snimak)?

  • ruzica ruzic_1 07.12.2012.

    koji preserans.ne bih nikad bebinu sliku objavila na facebook a kamoli ovo......žale se da im novinari ne daju mira.sami su krivi.ma ubiti to oni i žele samo glume da im je mrsko

  • Lindy 07.12.2012.

    Vaginalni ili preko trbuha ultrazvuk?? Glejte, bitno je i to....Zakaj to niste napisali???? **Ajmo sad ozbiljnije...divno i želim im svu sreću..No, postalo je to premoderno to objavljivanje privatnosti...Nekad davno, naše bake, prabake...govorile su da se djete/beba ne smije nikome pokazivati ohoho koliko još dok se rodi...ima nekih tu stvari zašto je bilo tako...No, pošto je sve otišlo u lijepu da ne kažem prosto stvar, teško je išta spasiti, propale su sve starinske tradicije, očuvanja morala, poštovanja, vrijednosti....i xy stvari....nekad ljudi su bili seljaci da tako kažem, ali su znali CJENITI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare