To je to što me zanima!

Ponovno je zablistala: Tina Katanić vratila se starom poslu

Tina se u posljednjih godinu dana polako vraća na male ekrane i piste, a sada se ponovno primila mikrofona i uskočila u ulogu voditeljice finalnog izbora za Miss Adriatic Hrvatske
Vidi originalni članak

Život Tine Katanić (33) potresao je seks skandal u svibnju 2015. godine, kada se u javnosti našla snimka seksa Tine i trojice muškaraca.

Nakon mučnog incidenta, Tina se povukla iz javnosti, a kasnije je i prekinula s dugogodišnjim dečkom, ugostiteljem Berislavom Berom Kramarom (33). No od nedavno se šuška da je pronašla novu ljubav, a vratila se i starom poslu.

Katanić je, kao i prošle godine, vodila finalni izbor za Miss Adriatic Hrvatske

Nakon svega, Katanić je isticala da se protiv depresije borila tjelovježbom, planinarenje i trčanjem te je dala sve od sebe da zadrži svoj zaštitni znak - široki osmijeh.

Katanić je nakon skandala prošetala i pistom na reviji donjeg rublja, a publika joj je tada gromoglasno zapljeskala. Nakon kratke pauze, nastavila je nizati TV i voditeljske angažmane. Pojavila se i u filmu Anđela Jurkasa 'Fuck Off I Love You'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Grgasaurus 25.08.2017.

    Ponovno snima filmiće sa klincima?

  • zenoljubac 23.08.2017.

    Zeznuti ste vi iz 24 sata,pa pustite curu..nije kriva slucajno joj se desilo

  • zg0601 23.08.2017.

    ajde lijepo je vidjet da nakon šmrkanja kokaina i subvencioniranog grupnjaka s trojicom klinaca ponovno dođe na male ekrane... možda neku dječju emisiju dati da vodi, da od malena bude djeci uzor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare