To je to što me zanima!

'Popeglana' tri mušketira niti vlastite žene ne prepoznaju...

Sitni spletkari nas žele posvađati, neka radije popiju tri, četiri bevande i dođu se zabaviti na naš koncert, bit će im ljepše u životu, istaknuo je Grdović
Vidi originalni članak

Nakon što je završio projekt Tri kralja, koji je uključivao Mladena Grdovića (58), Dražena Zečića (49) i Jasmina Stavrosa (62), uskoro s prvim koncertom kreću Tri mušketira, u kojima će umjesto Zečića nastupati Zlatko Pejaković (66).

- Stavros, Grdović i Pejaković bliski su prijatelji više od 30 godina te na zajedničkom roštilju i druženju krajem prošle godine pala nam je napamet ideja da su njih trojica toliko međusobno dobri, kao tri mušketira - kaže menadžer sve trojice pjevača Ljubo Šeperić. Tvrdi i kako nema 'zle krvi' među kraljevima i mušketirima, a to potvrđuje i Mladen Grdović, koji se nedavno vratio s turneje u Australiji.

- Sitni spletkari nas žele posvađati, neka radije popiju tri, četiri bevande i dođu se zabaviti na naš koncert, bit će im ljepše u životu - istaknuo je Grdović, dok Stavros kaže da ako itko ikad ponovno želi vidjeti “Kraljeve” kako zajedno nastupaju, oni će se sigurno sastati radi svoje vjerne publike. 

- Spojit ćemo najveće hitove naših karijera. Koncerti su zamišljeni da svaki od nas pjeva po dva sata, a da poneseni publikom zajedno zapjevamo. To će biti cjelonoćne fešte trojice prijatelja koji jedva čekaju zabaviti publiku - rekao je Pejaković.

Samo je Stavros izvorni

Zlatko Pejaković nastupat će pod umjetničkim imenom Zlatkos, a bradati Mladen Grdović kao Grdos. Jedino se menadžeri nisu trebali potruditi oko Jasmina, koji je ostao Stavros, a da što više sliči mušketiru, nalijepili su mu stiliziranu bradu i brkove. Na plakatima izgledaju kao dvadesetogodišnjaci, a umjesto mača drže mikrofon

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jesitinormalan 03.03.2017.

    Tri Bevandos

Komentiraj...
Vidi sve komentare