To je to što me zanima!

Poplavilo ih: Meryem i dečku je propao strop nad glavom...

Turska glumica s dečkom boravi u Beogradu, no zbog kiše ne mogu snimati film. Doživjeli su nezgodu jer im se apartman napunio vodom i sve je bilo poplavljeno
Vidi originalni članak

Turska glumica Meryem Uzerli (31), najpoznatija po ulozi Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni, u Beogradu snima film, no u srpskoj prijestolnici doživjela je šok, piše Blic. 

- Meryem i njezin dečko Ozan Guven zbog kiše ne mogu snimati, a u vili na Senjaku gdje su bili smješteni doživjeli su šok. Zbog problema s instalacijama, apartman im se napunio vodom, a iznad glave im je doslovno propao strop. Sve im je bilo poplavljeno, njihove stvari pa čak i oni sami - kazao je izvor blizak produkciji filma. 

Glumački par odmah je prebačen u jedan od najboljih beogradskih hotela čije je osoblje otkrilo da zaljubljeni par zbog lošeg vremena ne može razgledati grad pa najviše vremena borave u spa centru i hotelskoj sobi. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 29.05.2015.

    molim objašnjenje što je bilo neprimjereno i za br 8 u mom komentaru gledam komentare prepune vrijeđanja i psovki i nikom ništa ja spomenem poznati projekt u BG i opomena??

  • 28.05.2015.

    dg

  • 28.05.2015.

    prvo skok s votkom, sad poplava... :) a da negdje drugdje odsjednu? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare