To je to što me zanima!

Popljuvala apartman u Brseču pa se sad izvlači: 'Razočarana sam, ne vrijedi tih 600 kuna...'

Iako se neugodno iznenadila izgledom smještaja u Hrvatskoj, youtuberica je ipak naglasila kako joj je Hrvatskoj bilo prelijepo te da je lokacija apartmana u Brseču bila odlična
Vidi originalni članak

Youtuberica Saomai iz Austrije došla je na ljetovanje u Hrvatsku. Za njezin odmor saznalo se putem društvene mreže Tik Tok na kojoj objavila kako se šokirala nakon što je vidjela izgled apartmana kojeg je iznajmila u blizini Opatije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberici ponudili besplatno noćenje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jučer sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno - rekla je blogerica pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonijeru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Youtubericu šokirao smještaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena apartmana bila je oko 600 kuna po noćenju, budući da Saomai nije željela tamo spavati, provela je noć na plaži. Nakon što je na portalu 24sata objavljen video u kojemu se youtuberica žali na smještaj, ona je objavila novi kako bi se opravdala od ružnih komentara koji su joj pristizali.

- U hrvatskim sam novinama. Prošli tjedan posjetila sam prelijepu i nevjerojatnu Hrvatsku i provela sam noć u Brseču. Mediji su se raspisali o mom videu u kojem sam komentirala smještaj u Brseču. Bila sam tamo s prijateljicom i bile smo razočarane apartmanom, osobno mislim da ne vrijedi cijenu koju sam platila. Imala sam ideju provesti noć na plaži i to je na kraju bila jedna od najboljih noći koje sam imala. Apsolutno je bilo vrijedno spavati vani - ispričala je.

@saomaile

I love Croatia🇭🇷❤️ ##croatia ##hrvatska ##fyp ##foryou ##viral ##travel ##famous ##hrvatskatiktok

♬ original sound - saomaile

Naposljetku, Saomai je pohvalila Hrvatsku i gostoprimstvo vlasnika apartmana.

- Ne želim da se moje riječi interpretiraju na ružan način jer sam se predivno provela u Hrvatskoj. Lokacija tog apartmana je najbolja koju možete dobiti u Brseču jer je pored plaže. Vlasnici apartmana su dragi, prijateljski raspoloženi ljudi i rekli su nam da možemo provesti još jednu noć tamo za besplatno, stoga nisam ljuta na njih. Želim nazad u Hrvatsku - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • Popy_1 11.07.2020.

    Ma u austriji su ti bolji??? Takvi gosti nam ne tribaju. Ostanite kuci.

  • centarfor 11.07.2020.

    Sada kada je večćna apartmana prazna, mogla je za taj novac iznajmiti apartman sa 5 zvjezdica (1 osoba). Dakle, sumnjam da je to uopće koštalo više od 30€ koliko je ona i mogla platiti.

  • centarfor 11.07.2020.

    Kad izgledaš ispodprosječno kao i ona a što ti drugo preostaje nego da bude youtuberica ili one privlačnije kao influencerice pa da se vozika jahtom po Jadranu kao onaj miljuner sa dvadesetak cure koje po brodu hodaju skoro pa gole. Inače njemu svaka čast, ima love i troši je kako mu to odgovara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare