To je to što me zanima!

Popljuvala Split zbog smještaja i lifta, a sada dijeli 'vruće' slike

Ljudi, jedina loša strana našeg smještaja, a zapravo je i dobra strana, je što smo na petom katu, a nemamo lift. Moramo hodati gore - dolje barem triput dnevno, rekla je Riley koja se hvali golišavim fotografijama s Hvara
Vidi originalni članak

Novozelandska plus size manekenka i influencerica Riley Hemson (23) vikend je provela u Splitu na Ultra Europe festivalu, a nakon što je završio uputila se na Hvar. Plovi jahtom, a pratitelje na društvenim mrežama obavještava o svakom svom koraku i hvali se golišavim fotografijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pogledaj me, ja sam kapetan sada. Plovim što dalje od tvojih gluposti - napisala je Riley pored fotografije u crnom, dvodijelnom kupaćem kostimu. Njezin profil prepun je vrućih fotografija iz gradova na Jadranu.

Uz riječi hvale koje ima za Hrvatsku, influencerica se javno požalila i na smještaj u Splitu u kojem je odsjela.

- Ljudi, jedina loša strana našeg smještaja je što smo na petom katu, a nemamo lift. Moramo hodati gore - dolje barem triput dnevno - rekla je Riley.

Influencerica se proslavila kad je prošle godine njezina fotografija osvanula na portalu Daily Maila jer je smršavila 25 kilograma. Dok je studirala i gotovo svaki dan učila, Riley je našla vremena, tvrdi, za vježbanje barem pet puta tjedno te je izbjegavala brzu hranu.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Syrian 19.07.2019.

    novozelandski kit se nasukao na našu obalu

  • 19.07.2019.

    ova bude sa 40g jbte kao tenk kad je već sada ko trokrilni ormar...ccccc

  • 19.07.2019.

    kaj je ovo slonić jumbo ili koja vrsta živadi hehehehh prkrasna žena nema što...samo nedao bog da se legne nate ...cccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare