To je to što me zanima!

Popović iz Züricha odletio u Split u posjet Severini i sinu?

Nagađa se da je Milan u Splitu posjetio Severinu i 10-mjesečnog sina Aleksandra jer je pjevačica najavila da će blagdane provesti u rodnom gradu s mamom Anom
Vidi originalni članak

Milan Popović (47) u srijedu je privatnim avionom marke Cessna odletio u Zürich dok je u četvrtak poslijepodne sletio u splitsku zračnu luku. Srpski “kralj bakra” na Resnik je stigao oko 16 sati, a za Beograd je odletio već u 20 sati. Nagađa se da je u Splitu posjetio Severinu (40) i 10-mjesečnog sina Aleksandra jer je pjevačica najavila da će blagdane provesti u svom rodnom gradu s mamom Anom.

Pjevačica u Beograd sa sinom navodno putuje u nedjelju gdje će odsjesti u luksuznom hotelu Hayat. U noćnom klubu bit će glavna zvijezda na dočeku u klubu Magacin za što će joj platiti 40.000 eura. Na reprizi dočeka Nove godine, dan poslije, ima koncert u Kotoru u Crnoj Gori.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • moman 29.12.2012.

    Prije nekoliko dana sam ponovo odgledao Severinin kućni porno uradak i posle toliko godina dotična fantastično izgleda. Ne mogu vjerovati da Milan može naći ljepšu djevojku sa svojih 47 godina. Savjetujem mu da se vrati svojoj Seve i malenom Aleksandru.Puno srdačnih pozdrava obitelji Popović od vjernog Severininog ljubimca.

  • WOMANIZER 29.12.2012.

    mire se?

  • hrvojeeeee 29.12.2012.

    buuuuu huuuu huuuu...jako bitnooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare