To je to što me zanima!

Popović kao balkanski špijun: Tko to tamo viri iza grmlja?

VIRALNI HIT Cijeli Balkan zabavlja se sa Severinom i njezinim suprugom Igorom Kojićem, čiji svaki korak pomno prati milijarder Milan Popović
Vidi originalni članak

Severina (44) i srpski milijarder danas su se susreli na sudu. Milan Popović (51) uoči ročišta proveo je tjedan dana na Maldivima.

I Splićanka je s Milanom svojedobno, u danima njihove ljubavi, išla na Maldive, no ta je idila davna prošlost. Bivši ljubavnici, koji posljednje četiri godine pravdu istjeruju na sudu i čijem se raspletu ne nazire kraj, postali su predmet internetske zafrkancije. 

Tako je osvanula fotografija pjevačice i njezina supruga Igora Kojića (29) dok ih iz grmlja gleda Popović. Milijarder, tvrdi Severinin tabor, pomno prati svaki korak pjevačice, odnosno njezine objave na društvenim mrežama, a ako mu se koja ne svidi žurno šalje tužbe. 

Severinini prijatelji nadaju se da će Popovićevu pažnju sad zaokupiti nova djevojka, beogradska studentica Bojana, s kojom u lipnju očekuje rođenje drugog sina. Kako je rekao milijarder, on ima svu potrebnu infrastrukturu za još djece.

- S Bojanom nema svađe, čak ni sad kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka - rekao je Popović u intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mrTrobec 16.02.2017.

    Pita Igor Severinu koji sam ti ja muskarac po redu?Drugi ljubavi ,rece Sevka

  • Sjajna25 16.02.2017.

    Jadno.

  • Linz 15.02.2017.

    Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim.................... nemam više snage da čitam o Severini !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare