To je to što me zanima!

Popović već mjesec dana ljubi srpsku glumicu Mariju Karan?

Prema pisanju srpskog Kurira, Severinin bivši zaručnik pronašao je utjehu nakon prekida sa splitskom pjevačicom. Par je odlučio držati vezu daleko od očiju javnosti
Vidi originalni članak

Srpski 'kralj bakra' navodno je već mjesec dana u vezi s glumicom Marijom Karan, piše srpski Kurir. Milan Popović (46) prošle godine u društvu dugokose brinete proslavio je pravoslavnu Novu godinu u beogradskom restoranu 'Sokače' dok je njegova tadašnja zaručnica Severina (40) čuvala trudnoću u splitskom rodilištu. Prema pisanju srpskog Kurira, Milan se nakon prekida s pjevačicom ponovno počeo družiti s Marijom nakon čega se malo po malo među njima rodila ljubav.

- Njih dvoje imaju više zajedničkih prijatelja, a jedan od njih je i glumac Mima Karadžić, s kojim su bili u društvu kad su se upoznali. Zasad im super ide. Milanu je Marija veliki oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz period razlaza sa Severinom - otkrio je izvor blizak paru.

Dodaje da su Milan i Marija odlučili kriti vezu od javnosti jer je Popoviću dosta medijskog eksponiranja i odlučio se povući iz javnog života s čim se navodno složila i njegova nova djevojka.

Idi na 24sata

Komentari 361

  • RajskaBatina 13.11.2012.

    Sara, meni se čini da nisi daleko od tog zanimanja jer svatko svoga konja brani..

  • tanjaos27 07.11.2012.

    kad sevka nije htjela trpiti njegova feng šui govna morao si je naći glupačicu koja će mu ići niz dlaku...takvi muškarci si pumpaju ego kad imaju nekoga tko će im stalno podilaziti i dizati perije...o milane jadniče jadni...

  • Hećim 07.11.2012.

    A moj susjed Đuka ljubi Štefu iz drugog sela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare