To je to što me zanima!

Popovićeva bivša gledateljima je pokazala tangice i stražnjicu

Srpska voditeljica Katarina Šišmanović 2008. godine bila je u vezi sa Severininim zaručnikom Milanom Popovićem. U emisiji 'Sve za ljubav' pokazala je tangice
Vidi originalni članak

Srpska voditeljica 'počastila' je gledatelje emisije 'Sve za ljubav'  televizije Pink nesvakidašnjim prizorom, piše srpski Puls. Voditeljica, poznata po svojim smjelim odjevnim kombinacijama, u studiju se pojavila u crnoj i naizgled neprozirnoj haljini. No nakon što se okrenula u prvom planu bile su njezina stražnjica i crne tangice.

Atraktivna voditeljica je 2008. godine hodala sa Severininim zaručnikom Milanom Popovićem. Dok je bila u vezi sa srpskim 'kraljem bakra' kružile su glasine da se par vjenčao. No voditeljica je tada demantirala takve napise.

- Nikada nisam bila u braku s Milanom Popovićem i od našeg rastanka ne znam više ništa o njegovom privatnom životu - izjavila je tada Katarina koja se 2009. godine udala za slovenskog biznismena i bivšeg nogometaša Dejana Kitića.

Taj brak je potrajao samo godinu i pol dana.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • LeeClerc 20.04.2012.

    nabijem ju na falus

  • F***** Noob 14.04.2012.

    a prije seve ju je dobro prcal :PPP ... a ni seve nije baš svetica... i onda je dobila snimku za svoje dijete.. i to s drugim :D jaoooo brate

  • tomy-vg 13.04.2012.

    jebte al ti tajkuni samo khurve žene...bez para nebi vidli ni ženske gaće

Komentiraj...
Vidi sve komentare