To je to što me zanima!

Poprsje Elizabeth Hurley pokušavalo izaći iz haljine

Liz je u uskoj rozoj haljini izgledala puno mlađa nego što to zapravo je. Činilo se kako je poprsje jedva uspjela barem malo pokriti tkaninom
Vidi originalni članak

Glumica je sinoć iz svog stana u Londonu izašla s impresivnim dekolteom. Liz Hurley (43) je obukla usku rozu haljinu, u koju izgleda nisu stale cijele njene grudi. Naime, više poprsja je bilo izvan haljine nego u njoj. Efekt je postigla i cijelu večer je bila meta znatiželjnih pogleda i komentara. Nedavno je izjavila kako se muči s obuzdavanjem svojih oblina, koje su se s godinama počele nekontrolirano širiti. Liz je navikla vježbati i paziti na prehranu te misli da ima dovoljno samokontrole da se ne 'uprasi'.
- Ona zapravo mora raditi kao manijak da bi ovako izgledala. Ako pojedne neki normalan ručak, za večeru će uzeti samo jedno kuhano jaje. Pritisak na nju i njen izgled nikada ne prestaje - kazao je jedan glumičin prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Blondi 17.10.2008.

    Grozan outfit !!!!!!! zbilja, bolje da je tu \"suknju\" stavila prek guzice... tam di i spada.... jer ovo je pre jeftino, kak se mora projecirat... a i jadne te bradavice, koje su siher morale nastradat radi izblajhanja. Ljudi ak hocete gledat cice, odite u saunu ;-)

  • svi_smo_doma 17.10.2008.

    Ne mora ta paziti na prehranu, ima 50 kg skupa s krevetom. A ovo o \"nekontroliranom širenju\" je glupost, može joj se objesiti ali samo od sebe ne bu\' naraslo. Bit će da se malo dorađivala...

  • god of war 17.10.2008.

    a stari moj kao je se ona u to čudo od haljine uvukla,to je veeeeeelika enigma...umalo jo pluća nisu na usta izašla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare