To je to što me zanima!

Popularna 'Dadilja' dobiva nove nastavke? Nanny Fine u glavnoj ulozi vidi repericu Cardi B

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Možemo seriju dovesti točno u trenutak s mladom glumačkom postavom, dovesti je u današnje vrijeme i dobiti potpuno drugačiju glumačku ekipu s više raznolikosti, rekla je Fran Drescher
Vidi originalni članak

Glumica Fran Drescher (64), poznata kao Dadilja Fine iz popularne humoristične serije, najavila je planove za seriju 'Dadilja', a priča se da bi reperica Cardi B (29) bila idealna za ulogu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Dadilja' se emitirala na CBS-u šest sezona '90-ih. Serija, koju su kreirali i producirali Drescher i njezin tadašnji suprug Peter Marc Jacobson (64), pratila je lik Fran Fine dok je služila kao dadilja troje djece. Velik dio serije inspiriran je Drescherinim iskustvima odrastanja u Queensu, piše Insider. Glasine o rebootu serije kruže već mjesecima, s idejama koje se kreću od vraćanja originalne glumačke ekipe do toga da reperica Cardi B zamijeni glumicu Fran Drescher u glavnoj ulozi.

Ranije ove godine, Charles Shaughnessy (66), koji je u seriji glumio Maxwella Sheffielda, otkrio je da se definitivno razgovaralo o ponovnom pokretanju, piše Daily Mail. Unatoč njegovoj želji da vrati originalnu glumačku ekipu, voditelj serije 'Dadilja' Peter Marc Jacobson ranije je iznio ideju da se Cardi B pridruži seriji.

Jacobson je tada rekao da bi Cardi mogla glumiti kćer Fran Fine, da je Fran napustila gospodina Sheffielda i na kraju se udala za crnca, što je Drescher čak predložila 2018. godine kada je iznijela ideju o nastavku serije. - Ili Charles Shaughnessy i ja oživljavamo likove koje smo stvorili. U tom slučaju, mislim da bih mogla biti modna influencerica i aktivistica za ženska prava ili nešto slično - predložila je Drescher.

- Ili, možemo seriju dovesti točno u trenutak s mladom glumačkom postavom, dovesti je u 2020-e i dobiti potpuno drugačiju glumačku ekipu. Možda čak i više raznolikosti u glavnim ulogama - rekla je Fran za HarpersBazaar.

Kathryn Kates nije izdržala Glumica iz 'Seinfelda' i 'Orange Is the New Black' preminula u 74. godini, borila se s rakom

Inače, Fran Drescher potječe iz židovske obitelji koja je emigrirala u Sjedinjene Američke države, a sa 16 godina je bila prva pratilja Miss tinejdžerice New Yorka. 

Kada je tek počela živjeti sa svojim bivšim suprugom Peterom u stan su joj ušli provalnici koji su silovali nju i njenu prijateljicu, a Petera su zavezali i povezom mu prekrili oči. Par se godinama oporavljao od događaja, a kasnije je Peter, s kojim je stvorila seriju 'Dadilja', priznao je da je homoseksualac.

JESTE LI ZNALI? Kramer iz kultne serije Seinfeld stvarno postoji, a svoju je slavu komičar odlučio i dobro unovčiti

- Homoseksualci su oduvijek bili u mom životu. Kada se više upletete u umjetnost postanete dobri prijatelji s različitim ljudima, a oni vam postaju važni - rekla je Fran jednom prilikom, a njen bivši suprug je i jedan od razloga zašto je ona velika zagovornica LGBTQ zajednice.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Uz sve to, Drescher se dugo borila s rakom maternice te se podvrgnula radikalnoj histerektomiji kako se riješila bolesti, što možda ne bi uspjela da nije bila ustrajna u otkrivanju problema jer joj je čak osam doktora prije toga opovrgnulo sumnje da se radi o raku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 28.01.2022.

    Ne volim remake serija orginal i amen

  • MarjanaKrstavac 28.01.2022.

    Mistična ,no nikad ne znaš dok neprobas pilot epizoda i 10 epizoda prve sezone odlučuju hoće li biti nastavaka ,no da kak se ka uz e old is gold.

  • STorm5 28.01.2022.

    Cardi B!? Ova seljanka će bit zamjena!? Bilo bi bolje da serija ostane zapamćena onakva kakva je i bila. Svaki "remake" pokaže se kao totalni prmašaj. Original je original.

Komentiraj...
Vidi sve komentare