Obavijesti

Show

Komentari 10

Fran je predložila novu verziju 'Dadilje', želi da je glumi Cardi

Fran je predložila novu verziju 'Dadilje', želi da je glumi Cardi
9

Tu mogućnost otkrila je glumica Fran Drescher, originalna 'Dadilja', koja je i producirala kultni sitcom. Naime, glumica je pregovarala s timom reperice oko povratka moderne verzije Fran Fine

Američki sitcom 'Dadilja', koji je kroz šest sezona prikazivan na CBS-u, mogao bi doživjeti reboot, a ovoga bi se puta u glavnoj ulozi dadilje našla reperica Cardi B (26), prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tu mogućnost otkrila je glumica Fran Drescher (61), originalna 'Dadilja', koja je i producirala kultni sitcom. Naime, glumica je pregovarala s timom reperice oko povratka moderne verzije Fran Fine.

- Na neki način smo postavili temelje. Mislim da je sjajna i ona bi definitivno bila moj prvi izbor, ako je dovoljno disciplinirana da snima seriju svakog tjedna. Može biti naporno, ali bi to mogao biti dobar način da radi, da ju vidi publika diljem svijeta i da još uvijek ide na male turneje kada je na pauzi od snimanja - kaže Drescher. 

Fashion Nova X Cardi B Collection Launch - Los Angeles

Glumica je još prošle godine izrazila želju da Cardi glumi Fran Fine.

- Pisali bi seriju za nekog drugog, što bi bilo jako uzbudljivo. Ja bih mogla glumiti Sylviju, a John Leguizamo bi mogao glumiti Franinog tatu Mortyja. Postoji mogućnost da napravimo nešto sjajno i prenesemo 'Dadilju' u 21. stoljeće - objasnila je Fran.

24sata

Prva epizoda serije emitirana je prije 26 godina. Glumci koji su utjelovili omiljene likove nastavili su sa svojim životima i karijerama. Fran Drescher osim 'Dadilje glumila je u još dvije serije 'Život s Fran' i 'Sretno razvedeni', a kratko je imala svoj talk show.