To je to što me zanima!

Popularni Jole najavljuje tulum za pamćenje u Green Goldu

Prosinac u Greend Gold Clubu doista odiše blagdanskom atmosferom, u goste dolazi miljenik zagrebačke publike, popularni Joško Čagalj Jole
Vidi originalni članak

Prosinac u Greend Gold Clubu doista odiše blagdanskom atmosferom. Nakon rasprodanog nastupa Ivana Zaka, ovaj tjedan u petak 11. prosinca, u goste nam dolazi miljenik zagrebačke publike, popularni Joško Čagalj Jole.  Svih ovih godina Joleta prati glas ponajboljeg zabavljača u Hrvatskoj, a zajedno s bendom uveseljava brojne proslave, fešte i koncerte, stoga ne sumnjamo da će i ovaj put raspjevati Green Gold Club  i pripremiti odličnu zabavu.

Popularni glazbenik će zapjevati dobro poznate hitove 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', a uz vrhunske glazbene poslastice tu su i atraktivni performeri koji će usijati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Zimsku zagrebaćku noć upotpunit će i brojna iznenađenja uz zanimljivu scenografiju.

U  subotu 12. prosinca u Green Gold Clubu očekuje se navala Mrazica. Uz zvuke popularne house glazbe ove Mrazice će otopiti i najhladnija srca u toj hladnoj subotnjoj noći. Dođite i zabavite se uz naše Mrazice i uživajte u blagdanskom raspoloženju u Green Gold Clubu


Idi na 24sata

Komentari 4

  • volim hrvatsku 09.12.2015.

    Popularni Jole, sexy Severina, prpošna Danijela, vrckava Maja, prelijepa Jelena...jel ima netko tko je samo dobar pjevač?

  • Soul Man 09.12.2015.

    prvo u naslovu "Popularni Jole", a onda još u podnaslovu "miljenik zagrebačke publike" ?!?!?!? Nadam se samo da neće biti preglasan, da ne bi morao bježati s posla.

  • 09.12.2015.

    Glazbeni ukus građana Hrvatske je sve gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare