To je to što me zanima!

Popustile kočnice: Ljepotice u vrućem klinču na plaži Zrće

Na plaži se svakodnevno okuplja mnogo turista koji žele maksimalno iskoristi svoj odmor. Zabava traje cijeli dan i noć, a ponekad se neki i malo previše opuste
Vidi originalni članak

U Novalji na napopularnijoj plaži u Hrvatskoj situacija se zahuktava. Na Zrću je gužva sve veća te se svi se žele okupati i partijati baš tamo.

Ovdje zabava nije rezervirana za noćne sate jer turisti žele iskoristiti svaki trenutak svog odmora.Nije ništa neobično što svi biraju baš ovu plažu jer se lijepe djevojke nalaze u svakom kutku.

U jednom trenutku stvari su se zahuktale između dvije ljepotice, a okupljeni su uživali u neobičnom prizoru. Dvije djevojke izmjenivale su nježnosti ne mareći za prolaznike.

Ovdje je užitak zagarantiran za oba spola. Turiste su očarali seksi djevojka i mišićavi muškarac koji su plesali samo za njih.

 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Helena Trojanska 23.07.2016.

    Bila sam tamo prije par godina. Ocekivala sam ludi provod i top mjesto za to, medutim Zrce je jedno veliko nista sa dobrim marketingom! Mala plaza s tri osrednja kafica, totalno bez veze, osrednje, mlako.... nikakva destinacija....zabava kao u bilo kojem koktel baru na plazi tokom ljeta na obali.

  • Rijecan_1 21.07.2016.

    to sve na slikama izgleda kao raj za muškarce ali kada se dođe tamo se skuži da je to kobaja parti :/ ima 10ak ku*vi i ostalo sve mužjaci

  • vilim 21.07.2016.

    One dvije vjerojatno trljaju klitiće i pokušavaju svršiti !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare