To je to što me zanima!

Popustile kočnice: Mira plesala, pala na pod, pa pokazala gaćice

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka Đurđević je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju...
Vidi originalni članak

Kuharica Mira Đurđević (41) iz Slavonskog Broda prijavila se u reality show 'Ljubav je na selu' kod Dragana Ljiljka (35). Za sebe kaže da je jednostavna i draga žena, a trenutno radi kao njegovateljica u udruzi osoba s invaliditetom.

- Jako sam emotivna, ali i ponekad dosta tvrdoglava. Volim život na selu, a tražim muškarca koji nije svadljiv, sitničav i ne puši. Zbog ljubavi sam se spremna preseliti iz Broda negdje na more ili u inozemstvo - rekla je Slavonka koja je majka 10-godišnje djevojčice.

Željela bi imati, kako tvrdi, miran i normalan život s muškarcem s kojim bi se mogla sve dogovoriti. Ipak u sinoćnjoj emisiji pokazala je da i nije baš toliko 'mirna'.

MALO SE POPILO... Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju.

Plesala je, valjala se, klečala na koljenima i u jednom trenutku izgubila ravnotežu zbog čega je pala i pokazala gaćice.

Ostale kandidatkinje gledale su ju zabrinuto i komentirale da se ponaša neprimjereno. U šoku je bio i sam farmer Dragan koji nije znao kako bi zaplesao s njom. 

- Ma, Mira je jedna kreativna plesačica - komentirao je kandidat Željko Bilić (42) iz Bala u Istri. 

Jedna od najvećih zavodnica bila je Paulina Tomčić (37) iz Siska, koja je plesala sa svim farmerima, a to je zasmetalo nekim djevojkama pa su je uspjele potjerati od Dragana s kojim je također zaplesala. 

Tomičić voli pjevati, pleše na svili, radi kao kuharica u bolnici i redovito trenira pa bi voljela pronaći muškarca koji je istih karakteristika. Jedina mana joj je, kaže, što puno troši.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 65

  • sprangija 14.02.2019.

    Fakat me njene "gacice" ne zanimaju ni najmanje

  • Samoivana_3 08.02.2019.

    Mislim na miru iz broda

  • Hiroo_Onoda 08.02.2019.

    . . . Zaraditi koju kunicu, naroljati se (znalo se reći - ko pes kad sa lanca pobegne) i eventualno poseksati se. I to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare