To je to što me zanima!

Poput barbike: Khloe se uvukla u rozi kombinezon od lateksa

'Dress code' na lansiranju Kylienog novog brenda 'Kylie Skin' bila je ružičasta boja pa su sve Kardashianke su odjenule modne kombinacije u skladu s temom
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (34) došla je podržati sestru Kylie Jenner (21) u Zapadnom Hollywoodu na lansiranju njezinog novog brenda za njegu kože pod nazivom 'Kylie Skin'. Khloe je privukla pozornost stylingom barbike u rozom kombinezonu od lateksa. Kosu je svezala u rep, a ramena je otkrila. 

'Dress code' bila je ružičasta boja pa su sve Kardashianke su odjenule modne kombinacije u skladu s temom. Kim (38) je imala usku, zatvorenu haljinu dugih rukava, Kylie haljinu koja je otkrivala bokove i ramena, Kourtney (40) šljokičastu kratku haljinu, a majka Kris (63) elegantno odijelo. 

Khloe je, čini se, opsjednuta ružičastom bojom u posljednje vrijeme. Njezine društvene mreže pune su rozih kupaćih kostima, kombinezona i sportske odjeće, a čak i kćer True (1) odijeva u rozo. 

Kylie je širenje biznis carstva promovirala vlastitim adutima. Objavila je fotografiju u rozom donjem rublju, a snimila je i promo video. Zasad se radi o šest proizvoda za njegu lica, a to su pjena za čišćenje lica, serum, piling, toner, kreme za lice i kreme za područje oko očiju. U srijedu 22. svibnja puštene su u prodaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 23.05.2019.

    uzasno izgleda

  • Judita👥 23.05.2019.

    Its ok hehe..

  • wrist02 23.05.2019.

    Bas je jebena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare