To je to što me zanima!

Pored grba Hajduka, Mladen Grdović je tetovirao i lik Isusa

Svaki pravi katolik Isusa mora imati i u srcu i na tijelu, komentirao je Mladen Grdović svoj novi ukras na lijevoj ruci, a riječ je o liku Isusa
Vidi originalni članak

Prije nastupa na CMC festivalu u Vodicama, Mladen Grdović (56) pokazao je novi ukras na svome tijelu. Pjevač je prije dva mjeseca na lijevu ruku dao nacrtati lik Isusa. Kaže da ga ništa nije boljelo. 

- Svaki pravi katolik Isusa mora imati i u srcu i na tijelu - komentirao je Mladen novu tetovažu. Vjera mu je jako važna u životu što nam je i rekao u jednom intervjuu. 

Znam da me dragi Bog čuva. Uvjerio sam se sto puta u to. Uvijek se molim, čak i kad vozim. Čak se i nesvjesno molim. Kažu mi svećenici da su ljudi koji se nesvjesno mole povezani s Bogom, da je vjera, duhovnost u njemu urođena - objasnio je pjevač. 


Mladen će na festivalu nastupiti s pjesmom 'Dva goluba' koju pjeva u duetu s Ivanom Kovač. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Sivica123 14.06.2015.

    Seljo beljo je neprimjeren komentar??????? WTF!!!!!!!

  • Babyloader 14.06.2015.

    Isusa u srcu i tijelu a u mozgu bevanda....

  • Sivica123 14.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare