To je to što me zanima!

Porscha Coleman otkrila kakvo je zdravstveno stanje Jamieja Foxxa: 'Samo treba vjerovati'

Jamie se razbolio i završio u bolnici tijekom snimanja akcijske komedije 'Back In Action', nakon čega je hospitaliziran u bolnici koja je specijalizirana za liječenje odraslih s teškim stanjima
Vidi originalni članak

Američki glumac Jamie Foxx (55) u travnju je hospitaliziran, a uzrok njegovog narušenog zdravlja još uvijek nije utvrđen, kao ni dijagnoza. Sad se o svemu oglasila i njegova kolegica, glumica Porscha Coleman (37) koja je rekla da je Jamie stabilno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je za Entertainment Tonight izjavila da je dobila novosti o zdravstvenom stanju razgovarajući s njemu bliskim ljudima, prenosi Page Six.

- On se odmara, dobro je i vratit će se, samo treba vjerovati - rekla je Coleman.

Podsjetimo, Jamie se razbolio i završio u bolnici tijekom snimanja akcijske komedije 'Back In Action', nakon čega je hospitaliziran u bolnici koja je specijalizirana za liječenje odraslih s teškim stanjima, uključujući oporavak od posljedica moždanog udara, iako njegova dijagnoza nije otkrivena.

O svemu se nedavno oglasio i boksač Mike Tyson (56) koji je tad izjavio da se Foxx ne osjeća dobro.

- Ne osjeća se dobro, kažu da je imao moždani udar. Ne znam točno što mu se dogodilo - izjavio je Tyson, prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bruce Wayne23 27.06.2023.

    Samo naivčine ne znaju zbog čega mu se to desilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare