To je to što me zanima!

Portret s kraljevskog krštenja: Ovo nije viđeno 119 godina

Princ George kršten je u srijedu u kapelici St. James. Ceremonija krštenja trajala je 45 minuta. Princ William i Kate Middleton izabrali su sedam počasnih kumova
Vidi originalni članak

Fotograf Jason Bell zaslužan je za službenu fotografiju kraljevske obitelji nakon krštenja princa Georgea

Unatoč prisutnosti kraljice Elizabete (87) i strogo uređenom interijeru, roditelji Kate Middleton (31), Carole i Michael, čine se potpuno opušteni dok poziraju uz princa Charlesa (64) i njegovu suprugu Camillu (66), te princa Phillipa (92) i princa Harryja (29). 

Na fotografiji su i Kateina sestra Pippa (30) te njezin brat James (26). Kate s osmijehom drži sina Georgea dok pored nje sjedi suprug i princ William (31).

Ponosni roditelji pozirali su i sami sa svojim tromjesečnim sinom koji je na toj fotografiji veselo raširio ručice. Sljedeća fotografija posvećena je četirima generacijama kraljevske obitelji pa su oko kraljice Elizabete stali princ Charles i princ William s Georgeom u naručju, koji je treći po redu za nasljeđivanje krune. Prizor gdje aktualna vladarica pozira okružena trojicom mogućih budućih kraljeva nije viđen već 119 godina. 

Jason Bell slavni je fotograf koji je surađivao i s bivšim  nogometašem Davidom Beckhamom te glumicom Scarlett Johansson. 

Princ George kršten je u srijedu u kapelici St. James.  Ceremoniju krštenja, koja je počela u 16 sati i trajala 45 minuta, vodio je canterburški nadbiskup Justin Welby, čelna osoba Anglikanske crkve.  William i Kate izabrali su ukupno sedam počasnih kumova i kuma.

Nema tko ne štedi: Vojvotkinja Kate tražila popust u dućanu

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zahira45 27.10.2013.

    Ahhhh....neka im je sretno i veselo!

  • alladin_1 26.10.2013.

    baš lijepo. svi su tu osim Diane ! život baš nije fer!

  • emma123 25.10.2013.

    slatki bebač

Komentiraj...
Vidi sve komentare