To je to što me zanima!

Posh je na haljinama u samo tri mjeseca zaradila 127,5 mil. kn

Mislila je da haljine koje dizajnira neće biti popularne, no postale su jako popularne. Ako nastavi istim tempom, do kraja godine mogla bi 'zgrnuti' oko 510 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Njen suprug David Beckham (36) jedan je od najplaćenijih nogometaša na svijetu, tjedno zarađuje 4,7 milijuna kuna. Victoria Beckham (37) na dobrom je putu da dostigne supruga kad je riječ o zaradi. Posh je, naime, u prva tri mjeseca ove godine na svojoj modnoj liniji zaradila nešto više od 127,5 milijuna kuna. Ukoliko će se njene haljine nastaviti prodavati istim tempom do kraja godine mogla bi 'zgrnuti hrpu' od 510 milijuna kuna. 

- Victoria je isprva mislila da će dizajnirati malu liniju lijepih haljina, no na kraju su njene kreacije postale planetarno popularne. Nije ni sanjala da će ikad uspjeti prodati toliko haljina i zaraditi toliko novca na dizajniranju - rekao je prijatelj bivše članice grupe Spice Girls. 

Haljine koje Posh dizajnira nose zvijezde poput Kate Winslet i Cheryl Cole. Ukupna imovina Beckhamovih trenutačno se procjenjuje na 1,4 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mićo_1 24.10.2011.

    Vrag sere na hrpu.

  • Palmira2 24.10.2011.

    Najbolji prikaz poslovice : Dok ima ovaca - nose se vunene čarape.

  • laptop1987 24.10.2011.

    i točno je boli dupe za nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare