To je to što me zanima!

Posh Spice hoda u ravnom zbog deformiranog stopala

Victoria je jednom izjavila kako ne može hodati u obući bez potpetica jer se ne može koncentrirati. Ovih dana viđena je nekoliko puta u ravnoj obući
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Davida Beckhama (34), Victoria (35), nedavno je svoje visoke potpetice zamijenila ravnom otvorenom obućom i pokazala čukalj, deformaciju stopala. Iako je govorila kako ne može hodati u ravnim cipelama, jer se onda ne može koncentrirati, ovih dana nosi balerinke i drugu otvorenu obuću. Sad je bol vjerojatno postala nepodnošljiva te je Posh skinula svoj 'zaštitni znak'. Visoke cipele prebacuju svu njenu, iako ne veliku, težinu na prste u području deformacije. Posh Spice već je prethodno upozorena kako bi s tim mogla imati problema, a sad je vjerojatno jedino riješenje operacija. Prije nekoliko dana viđena je u balerinkama. Nedavno je izašla na plažu sa sinovima Romeom (7) i Cruzom (4). Nosila je ravnu obuću.

 'KUĆANICA' U EDITORIJALU ZA ČASOPIS 'GLAMOUR'
Victoria kaže da ako ne radi onda se sve vrti oko djece Brooklyna (11), Romea (7) i Cruza (4). Po njih ide u školu i služi im ručak. Kaže kako djeca to obožavaju što mama to radi.
- Nedavno sam bila u školi i čitala djeci iz Cruzovog razreda. Kasnije su mi sve curice govorile 'Nama se jako sviđa tvoja haljina' i to je bilo slatko jer ja nemam svoju djevojčicu - izjavila je.
Nedavno je snimila editorijal obućena poput kućanice za časopis 'Glamour'. Na sebe je odjenula trapericu i sportsku majicu, ali i visoke potpetice. Priznala je i da je jako stroga prema sebi ako je riječ o dijeti.
- Ja se jako, jako zdravo hranim. Jedem puno ribe, povrća i voća. Ne jedem brzu hranu. Vježbam - rekla je Posh te dodala da se uzruja nakon što pročita kako ju mediji optužuju da je neodgovorna prema svojoj težini. Zna da se mlade djevojke ugledaju na nju pa mora biti odgovorna, kaže Posh.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tvoja_najgora_noćna_mora 03.02.2010.

    ima stopalo ko deva koljena... xD

  • marenda 02.02.2010.

    onaj ko je ovo sliko ima deformiran mozak

  • jancica 02.02.2010.

    je je,opera,pricaj tjesi se ti samo hahah"takva stopala nisu posljedica hodanja u visokim potpeticama nego su genetske prirode"je,bas tak,price za malu decu,daj molim te gruvaj gluposti jebo te genetski poremacaj..sigurnio su i tvoja stopala takva pa se pokusavas tjesiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare