To je to što me zanima!

'Poslao mi je poruku da želi rastavu, od tada se nismo čuli'

On je vrlo pametan čovjek. Kad smo se vjenčali, bila sam jako zaljubljena u njega, izjavila je Katy Perry o bivšem mužu Russellu Brandu u intervjuu za američki Vogue
Vidi originalni članak

Pjevačica tvrdi da se s komičarom i bivšim suprugom nije čula već godinu dana, to jest od trenutka kad joj je javio da želi okončati njihov 14-mjesečni brak. 

- On je vrlo pametan čovjek. Kad smo se vjenčali, bila sam jako zaljubljena u njega - izjavila je Katy Perry (28) o Russellu Brandu (38) u intervjuu za američki Vogue. 

Iako je pjevačica priznala da se osjećala djelomično krivom za neuspjeh braka, otkrila je da je razlog njihovog razilaženja puno veći nego što se to pretpostavljalo. 

- Osjećala sam veliku odgovornost za kraj braka, no kad sam saznala pravu istinu, prošlo me to. No, to ću zadržati samo za sebe - rekla je Katy koja je nakon rastave od Russella bila u turbulentnoj vezi s glazbenikom Johnom Mayerom (35), no ni s njim nije pronašla sreću u ljubavi. 

Trenutačno se pjevačicu povezuje s Robertom Pattinsonom (27), koji je nedavno prekinuo vezu s glumicom Kristen Stewart (23). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • feba 20.06.2013.

    Ponovno ta zelena haljina po tko zna koji put.Halo,jel ima druga fotka?

  • kung fu panda 19.06.2013.

    Robi ti je bolji zaboravi metla mena nije te zaslužio

  • Maroje1 19.06.2013.

    Zašto se uopće svi oni sastaju i rastaju kada lijepo mogu živjet svi zajedno kao jedna komuna. Tako bi bilo poštenije nego ovako unakrsno

Komentiraj...
Vidi sve komentare