To je to što me zanima!

Poslije 50 godina Francis Ford Coppola opet je u Dubrovniku

Redatelj je u ovom gradu prvi puta boravio prije 50 godina. Coppola je privatnim zrakoplovom u srijedu sletio u Zračnu luku Čilipi. Navodno je došao na odmor
Vidi originalni članak

Slavni redatelj privatnim avionom u srijedu je stigao u Zračnu luku Čilipi, piše Dubrovniknet.hr.  Kako piše isti portal, ovo je drugi posjet Francisa Forda Coppole (72) Dubrovniku. Prvi put je u ovom gradu boravio prije 50 godina. Ovoga puta je, navodno, stigao na odmor. 

Coppola je redatelj kultnih filmova kao što su 'Kum' i 'Apokalipsa danas'.  'Kum' je dobio tri 'Oscara', a nastavak filma o talijanskoj mafijaškoj obitelji nagrađen je sa šest zlatnih kipića. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mimozica 29.03.2012.

    kakav divan prvo covjek onda umjetnik! Kakva volja i karakter, sto se vidjelo od djetinjstva kada je prebolio djecju paralizu koja ga je prikovala uz krevet... ocito ljudi koji dozive i prezive tako nesto u zivotu, zivot iskoriste do maksimuma i daju svijetu, nama, nesto po cemu ce biti zapamceni zauvijek...

  • serpentine 29.03.2012.

    legenda

  • Car Mrgud 28.03.2012.

    U Hrvatskoj možda traži materijala za "Kum 4",ali ovdje mafijaše neće naći...samo lešinare,kukavice i ljigave političare koji se skrivaju jedan iza petorice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare