To je to što me zanima!

Poslije dugih sedam godina ne propustite party na Supetru

Nastupaju Dj Chris Dis, Kayo, Torres, mate Fox Banchilo i Shi Pee. Prijevoz je organiziran, a zabava služeno počinje u 23 sata. Cijena ulaznice je 70 kuna
Vidi originalni članak

Nakon dugih 7 godina organiziran je event na jedinstvenoj lokaciji otoka Supetra koji je smješten između Cavtata i Dubrovnika.  Danas je to nešto drugačiji,uređeniji prostor koji će svakog posjetitelja apsolutno ostaviti bez daha.

Pod termin RE-nostalgija spada i legenda otoka DJ Chris Dis. Samom pojavom i izvedbom iz publike izvlači svu pozitivnu energiju. Od zadnjeg nastupa izdao je nekoliko EP izdanja što ga je i kao producenta učinilo još poznatijim.

Ove godine nastupit će i Shipe, DJ koji je prošle godine svirao s Carl Coxom na istoj lokaciji,a uz njega je bio i trojac pod BitchBlack etiketom.

Prijevoz  je organiziran s 4 lokacije. Dvije iz Cavtata gdje će biti zagrijavanje,jedna iz Srebrenog i jedna iz Dubrovnika(stara gradska luka).

Preporuča se svima koji mogu da dođe u Cavtat pa da se s tih mjesta ide organiziranim (isključivo organiziranim) prijevozom. Plan polaska bit će objavljen na plakatima.

Program službeno počinje u 23 sata, a cijena s uključenim prijevozom iznosit ce 70 kn. 

RE-NOSTALGIJA - KEEP DANCE!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare