To je to što me zanima!

Poslije prekida dobila je 8 kila: Nisam na dijeti, to je čišćenje

Novi režim prehrane Kelly Osbourne odbija nazivati dijetom i preferira da se program kojem se podvrgnula naziva čišćenje. Udebljala se nakon što je raskinula zaruke
Vidi originalni članak

Kelly Osbourne (29) odlučila je poraditi na svom izgledu jer je dobila osam kilograma otkako je prije četiri mjeseca prekinula sa zaručnikom Matthewom Mosshartom. 

Novi režim prehrane odbija nazivati dijetom i preferira da se program kojem se podvrgnula naziva čišćenje. Televizijska voditeljica upisala se na jogu i pilates, ali je i zaposlila osobnog trenera s kojim vježba pet puta tjedno. 

Najmanje što je Kelly težila bilo je 50 kilograma i to je bilo u listopadu 2012. godine kad se pridržavala režima zdrave prehrane. Njezin zaručnik bio je vegan. 

- Posljednji kilogram koji sam izgubila bio je kad sam upoznala Matthewa. On kuha za mene pa sam sigurna da jedem zdravo - govorila je donedavno Kelly. 

Trenutačno nema planova za biti u ozbiljnoj vezi. 

- Mislim da me sad nitko ne bi mogao oboriti s nogu. Trenutačno maksimalno uživam u životu - rekla je Kelly, koja osim kilograma planira ukloniti i neke od tetovaža koje ima. Uskoro će se u prodaji naći i njezina kolekcija odjeće. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare