To je to što me zanima!

Posljednja fotka Gregurevića: 'Nije nam dao da odemo kući'

Kada smo odlazile iz kafića, Ivo je više puta ponovio: ‘Cure, nemojte još ići.’ A mi smo ipak otišle. Nikada ne znaš kada je zadnji put i koje će priče ostati neispričane, rekla je spisateljica Marina Vujčić
Vidi originalni članak

Nakon što je u srijedu iznenada preminuo glumac Ivo Gregurević u 67. godini u Zagrebu, njegovi kolege ostali su zatečeni tužnom viješću.

Spisateljica Marina Vujčić (52) prisjetila se njihovog zadnjeg druženja prije samo tri dana kada su pozirali u omiljenom kafiću.

GLUMAČKA LEGENDA Sve Ivine ljubavi: Prekinuo je s Lambašom pa zavolio policajku

- Ova fotografija je snimljena na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu ‘Neispričane priče’ koju je upravo kupio - rekla je Vujčić. S njima su u društvu bili i glumci Vedran Mlikota (50), Nenad Cvetko (49), Ksenija Marinković (52) i Sonja Kovačić (42). Ksenija je fotografirala dobro raspoložene kolege koji su nazdravili za novu godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada smo odlazile, Ivo je više puta ponovio: ‘Cure, nemojte još ići.’ A mi smo ipak otišle - rekla je Vujčić te tužno dodala:

- Nikada ne znaš kada je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre!

Ivina kolegica Vera Zima (65) sa seta serije ‘Odmori se, zaslužio si’ neutješna je zbog gubitka prijatelja.

BOGATA KARIJERA Netjak, Čaruga, Kosmički: Ovo su Ivine najlegendarnije uloge

- Ostalo je neizgovorenih riječi, prerano je otišao. Nekada sam bila i mrzovoljna kad smo bili na setu, a on je bio uvijek veseo i nasmijan. Ono što mi nikako ne izlazi iz glave jest to da sam baš ovaj tjedan gledala ‘Odmori se, zaslužio si’ i rekla: ‘Ma vidi kur**nog sina kako dobro glumi’ - ispričala nam je jecajući. Gledatelji su obožavali gledati Veru i Ivu u ulozi bračnog para Kosmički. U 'Odmori se, zaslužio si' svojim je namrgođenim stavom i šalama zabavljao gledatelje. Gregurević je za tu ulogu dobio najveće komplimente.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • jožek2 05.01.2019.

    Posebno sam gha cijenio što se nije petljao u politiku i nije otišao ni u jednu stranku kao mnogi glumci i time izgubili dosljednost i poštovanje običnih ljudi i publike. neka mu je vječna slava i nek počiva u miru u svojoj rodnoj Mahali.

  • 03.01.2019.

    Odmori se zasluzio si

  • kinezojapanac 03.01.2019.

    Čuj dobro raspoložene kolege, valjda dobro nalivene kolege ili to oni kada su pijani, samo su dobro raspoloženi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare